Oraz Zywe z datą do 05.03.2007 za 3,80.

Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)

Collapse

X
- 

nowe piwa z Czech!!!

Spiesze doniesc o nowej dostawie w "101 Gatunków Piw"-
 po raz pierwszy w Polsce pojawilo sie NIEPASTERYZOWANE
 piwo z browaru Svijany:
 Svijanský Máz 11 % /jasne/
 Svijanský Rytíř 12 % /jasne/
 Svijanský Kníže 13 % /specjalne jasne/
 Svijanská Kněžna 13 % /specjalne ciemne/
 Baron 15 % /specjalne jasne/

ponadto specjalnie dla kolekcjonerow

Kvasničák - szklany dzbanek z ceramicznym zamknieciem
 jasnego, niefitrowanego piwa drozdzowego

oraz 5 l. beczki

Ponadto z nowosci swietne piwo z browaru Klaster!
 (ciemne i jasne)

obecnie "101 Gatunków Piw" oferuje najwiekszy wybor
 czeskich piw w Polsce. Dostepne miedzy innymi:
 Primator, klasztorny Zeliv, Rytir i Hejtman z browaru Hlinsko,
 Pernstejn (w tym jedyny czeski porter),morawska Czerna Hora.

Zapowiadane sa kolejne nowosci!Comment
- 

Namiary telefoniczne : Wrocław, Legnicka / Inowrocławska, 101 gatunków piwa (To Tu)

Witam
 Prośba do wszystkich poinformowanych...
 Potrzebne mi są namiary telefoniczne na ten punkt : Wrocław, Legnicka / Inowrocławska, 101 gatunków piwa . Chcę nawiązać kontakty handlowe. Dzięki z góry i pozdrawiam .Comment
- 

no to piwo drożdżowe to coś ciekawegoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekdSpiesze doniesc o nowej dostawie w "101 Gatunków Piw"-
 po raz pierwszy w Polsce pojawilo sie NIEPASTERYZOWANE
 piwo z browaru Svijany:
 Svijanský Máz 11 % /jasne/
 Svijanský Rytíř 12 % /jasne/
 Svijanský Kníže 13 % /specjalne jasne/
 Svijanská Kněžna 13 % /specjalne ciemne/
 Baron 15 % /specjalne jasne/

ponadto specjalnie dla kolekcjonerow

Kvasničák - szklany dzbanek z ceramicznym zamknieciem
 jasnego, niefitrowanego piwa drozdzowego  

a jak z cenami?! bo nie wiem czy się warto fatygować  Comment
- 

Kolega umie się posługiwać wyszukiwarką? Mnie to zajęło 15 minut z czego 12 minut czytanie tego wątku i już wiem wszystkoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika falconWitam
 Prośba do wszystkich poinformowanych...
 Potrzebne mi są namiary telefoniczne na ten punkt : Wrocław, Legnicka / Inowrocławska, 101 gatunków piwa . Chcę nawiązać kontakty handlowe. Dzięki z góry i pozdrawiam . Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-02-26, 22:31. Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-02-26, 22:31.Comment
- 

Wrocław, Legnicka / Inowrocławska, 101 gatunków piwa

Przemilczę wypowiedź bardzo otwartego na pomoc kolegi i czekam na odpowiedź...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesKolega umie się posługiwać wyszukiwarką? Mnie to zajęło 15 minut z czego 12 minut czytanie tego wątku i już wiem wszystko 
 Nawiasem mówiąc swoją postawą zniechęcasz nowych forumowiczów..Trochę pokory
 by Ci się w życiu przydało...Comment
- 

korzystanie z wyszukiwarek doprawdy nie boli - dlaczego mamy akceptować lenistwo "nowych" (heh, jesteś na BrowarBizie od 3 lat ) ?  - kilka haseł wklikane w Google daje: ) ?  - kilka haseł wklikane w Google daje:

Wrocław ul.Legnicka 27a "101 Gatunków Piw", tel. (071) 355 95 55

tylko nie każ mi proszę dzwonić za Ciebie abym sprawdził czy nr jest aktualny - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

Dzięki za namiary . Poważnie nie znalazłem w wyszukiwarkach tego sklepu. Jak będziesz potrzebował jakiegoś namiaru w Białymstoku to podam każdy. Nawet zadzwonie i sprawdzę czy aktualny numer...PozdrawiamPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTkorzystanie z wyszukiwarek doprawdy nie boli - dlaczego mamy akceptować lenistwo "nowych" (heh, jesteś na BrowarBizie od 3 lat ) ?  - kilka haseł wklikane w Google daje: ) ?  - kilka haseł wklikane w Google daje:

Wrocław ul.Legnicka 27a "101 Gatunków Piw", tel. (071) 355 95 55

tylko nie każ mi proszę dzwonić za Ciebie abym sprawdził czy nr jest aktualny Comment
- 

Svijanský Máz i Rytíř po 2,90 zł, ciemne Kněžna za 3,20. Mocniejszych Svijan nie kupowałem.
 Ponadto pasteryzowane Klášter 11° (ciemne) za 2,70 i 12° (jasne) za 3,30.
 Wszystko w bezzwrotnych butelka NRW.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
- 

No cholera nijak mi po drodze ta Inowrocławska, ale Svijany baaaardzo lubię i nie odpuszczę!Comment
- 

W tym sklepie byłem wczoraj. Skorzystałem z tego, że miałem coś do załatwienia niedaleko. W środku troszeczkę mało miejsca. To chyba jedyny minus sklepu, że nie do wszytkiego można sie odstać i dokładnie obejrzeć.
 Na plus spory wybór i miły pomocny sprzedawca.
 Niestety spieszyłem sie nie miałem czasu wszystkiemu sie przyjrzeć.
 Zakupiłem czerwonego i złotego smoka - każdy po 1,95 + 0,35 kaucji,
 oraz Fraziskanera 4,40 tak że całkiem niskie ceny  
 Mam nadzieje że częściej uda mi sie tam zajrzeć.
 Zaraz przystępuje do degustacji Czerwonego Smoka  Comment
- 

No tak, dokonalem tylko przekladu, bo kvasnice w jezyku naszych poludniowych sasiadow oznaczaja drozdzePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwno to piwo drożdżowe to coś ciekawego  

a jak z cenami?! bo nie wiem czy się warto fatygować  a w tym kvasnicaku jest ich wiecej, bo piwo niefiltrowane, zatem zdrowe a w tym kvasnicaku jest ich wiecej, bo piwo niefiltrowane, zatem zdrowe a ceny wyjatkowo konkurencyjne. Importowane piwka mniej wiecej w cenie krajowego a ceny wyjatkowo konkurencyjne. Importowane piwka mniej wiecej w cenie krajowego  Comment
- 

Do trzech razy sztuka i trafiłem w końcu na otwarty ten przybytek  

Podoba mi się ten patent na sprowadzanie czeskich serii piwek których szczerze mówiąć nawet tam nie wypatrzyłem, z krajowych też to co należy, choć mogło być lepiej, zagranica duużo uboższa niż np. na ŻeromskiegoComment