Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Wrocław, Żeromskiego / Oleśnicka, Delikatesy

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Shedao
    Łask, Żeromskiego 72, Browar Koreb
    Shedao
    Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?

Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
    2022-05-09, 09:37
  • darekd
    Wrocław, Białowieska 13A, Delikatesy Premium
    darekd
    Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
    Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).
    2021-02-10, 21:49
  • jacekwerner
    Opole, Krakowska 30A, Delikatesy/Meating
    jacekwerner
    21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...
    2017-11-29, 12:19
  • heckler
    Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
    heckler
    Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
    2025-07-01, 09:28
  • ART
    Alebrowar, Saint no more 2024
    ART
    Nabyłem nie zauważając dopisku pod nazwą stylu black ipa.

dopiskiem bylo

with palo santo

być może uznałem że to miała być osoba pozująca za tego miłego mikołajaja na etce.

5,8 alc 14 blg

Aromat słodkiego...
    2024-12-26, 22:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...