Nowy sklep,otwarty od kilku dni,asortyment dość konkretny,bliźniaczy sklep firmy znajduje się w Szklarskiej Porębie. Na półkach dużo polskich piw,smakowe ,niepasteryzowane,ciemne,jasne... Ciechan mocny za 3.59,wyborne 3.30 ,jest Konstancin zdrojowy,dawne,czarny dąb,jest też browar Grybów,Amber,Kormoran i oczywiście nieodzowna oferta koncernowa, a także import.Sklep czynny od 10.00 do 18.00 ,oprócz niedziel. Polecam.
Jelenia Góra, Kardynała Wyszyńskiego 40, Świat Piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
SKLEP ZAMKNIĘTY - zmiana lokalizacji
Informuję,że z przyczyn od nas niezależnych,zmuszeni byliśmy do zamknięcia tego punktu handlowego. Wszystkich smakoszy piwa przepraszamy i zapraszamy na zakupy do drugiego sklepu w Szklarskiej Porębie ,przy ulicy Mickiewicza 9 ,(dojście/dojazd od skałek przy ul.Jedn.Narodowej w kierunku hotelu Bornit i kościoła. ZAPRASZAMY .
Już niebawem nasz sklep pojawi się znowu w Jeleniej Górze ,w dogodniejszej lokalizacji dla zmotoryzowanych klientów. -
informacje o sklepach "Świat Piwa"
Aktualne informacje o sklepach znajdziecie Państwo na stronie : http://swiatpiwa.biz.pl
Zapraszamy do odwiedzin.Comment
Related Topics
Collapse
-
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...-
Channel: Śląskie
-
-
Browar w Szklarskiej Porębie zainstalowano w istniejącej "od zawsze" Oberży u Hochoła. To piękny, stary, dwupiętrowy dom znajdujący się pod stałym nadzorem konserwatora zabytków. Budulcem był tu kamień, cegły jak i drewno. Niegdyś funkcjonował tu także hotel, obecnie nie ma...
-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Nie robiłem tu zakupów przez dłuższy czas, kiedyś było sporo typowych zagranicznych importów w cenach wyższych niż w Warszawie, typu Hen's Tooth czy Erdinger.
Jakoś tak dzisiaj przechodziłem i tam zajrzałem, a tam odmiana całkowita. Oprócz koncernów i koncernowych importów...-
Channel: Mazowieckie
2016-04-06, 00:53 -
-
A..... co powiesz na swoje.... etykiety?
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Bar na parterze DH "Koral", ul. Kardynała Wyszyńskiego, blisko dworca PKS.
Piwodajnia dojlidzka. Lokal raczej mało wyszukany. Magnat 3,9 zł, Żubr 3,8 zł, Herbowe 3,7 zł. Nie uwzględniono piw 0,3 l. Pełna gama Dojlid w butelkach plus parę popularnych krajowych w cenie...-
Channel: Podlaskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment