Międzyrzec Podlaski, Warszawska 1, Stokrotka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • perłyfan
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.02
    • 1244

Międzyrzec Podlaski, Warszawska 1, Stokrotka

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
    Sprawdź w Stokrotkach w Międzyrzecu (28km) i Łukowie (27km).
    Poza tym do Białej masz 53km, a tam Jagiełło jest na pewno tu .
    Zakładam temat, żeby nie zaśmiecać tego o Perle Chmielowej.
    Poczytałem ostatnio o ciekawym asortymencie Stokrotek i postanowiłem odwiedzić dwa pobliskie sklepy.
    W Międzyrzecu z ciekawych piw tylko Żywe (3,99 zł) oraz Koźlak (nie pamiętam ceny) z Ambera. Ani śladu poszukiwanego Jagiełły i Konstancina.

Przy okazji w tym temacie ostrzeżenie - Stokrotka w Łukowie jest w pobliżu szkoły i nie prowadzi sprzedaży piwa.
    JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
  • Seta
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 6964

No to rzeczywiście lipa... Trzeba by do nich jakiego maila może wysłać z zapytaniem, czy możesz liczyć na piwa dostępne w innych sklepach sieci...

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Węgrzce, Warszawska 170a, Czeskie piwo
      e-prezes
      Sklep przy drodze do Krakowa. Widać go po żółtym balonie z napisem jak w tytule. Trzeba zjechać w boczny zjazd, bo wejście jest od parkingu w bocznej uliczce.
      Przeważnie czynny od 12 do 20, w weekend trochę specyficzniej, niedziela nieczynna.

8 kranów z piwem do petek (14-20...
      2025-07-11, 11:20
    • Prusak
      Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
      Prusak
      Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
      2024-02-07, 19:00
    • kaczka116
      Błonie, Syrenka Warszawska
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-06-07, 18:09
    • Cooper
      2020.01.11 - Warszawa - XXI Zimowa Giełda Warszawska
      Cooper
      Krótko i konkretnie.
      Termin: 11 stycznia
      Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje się na 5 piętrze.

Giełda jest w godzinach od 8:00 do 14:00

Rezerwacja stolików 5 PLN ...
      2019-11-13, 20:03
    • darekd
      Eichbaum, Cronus German Pilsner
      darekd
      Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
      Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
      2025-01-04, 02:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...