Strzelce Krajeńskie, Słowackiego 18, Piotr i Paweł

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • HubertJ
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.05
    • 189

Strzelce Krajeńskie, Słowackiego 18, Piotr i Paweł

Zajechałem przy okazji i zostałem mile zaskoczony.
    W ofercie:
    - Browar Kormoran (Miodne, Orkiszowe z Miodem, Wiśnia w Piwie i Irish Beer),
    - Łomża Niepasteryzowana,
    - kilka piw z Witnicy.

Co ciekawe, w Gorzowie, nie kupi się nic z BK (poza Miodnym). Łomży też nie.

Szacunek dla kierownika sklepu ze Strzelec!
    Ostatnia zmiana dokonana przez HubertJ; 2010-09-19, 16:10.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • dasilva
    Kielce,Warszawska 26, Piotr i Paweł
    dasilva
    Pojawiła się nowa półka z piwem craftowym a właściwie szczyt regału, trochę z dala od zwykłego piwa na przeciwko wody mineralnej. Do wyboru z tego co zauważyłem piwo z browarów : Brodacz,KingPin,Dr Brew,Szpunt, ceny ok 9-10 pln.
    2017-04-24, 23:33
  • darekd
    Font Salem, Cerveza Clásica Spar
    darekd
    Font Salem to producent należący do grupy Damm.
    Marketowe piwo dla Spara (Piotr i Paweł) w puszce 0,33 l. w cenie bodaj 0,99 PLN.

4,5% alk. W składzie karmel amoniakalny (E150c) jako barwnik, alginian glikolu propylenowego (E405) jako stabilizator oraz kukurydza.

...
    2021-01-30, 23:22
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
    dadek
    Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
    2025-11-09, 01:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...