Strzelce Krajeńskie, Słowackiego 18, Piotr i Paweł

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • HubertJ
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.05
    • 189

Strzelce Krajeńskie, Słowackiego 18, Piotr i Paweł

Zajechałem przy okazji i zostałem mile zaskoczony.
    W ofercie:
    - Browar Kormoran (Miodne, Orkiszowe z Miodem, Wiśnia w Piwie i Irish Beer),
    - Łomża Niepasteryzowana,
    - kilka piw z Witnicy.

Co ciekawe, w Gorzowie, nie kupi się nic z BK (poza Miodnym). Łomży też nie.

Szacunek dla kierownika sklepu ze Strzelec!
    Ostatnia zmiana dokonana przez HubertJ; 2010-09-19, 17:10.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • etman
    Warzenie bez kompromisów, Randy Mosher (wydanie polskie)
    etman
    Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.

Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.

Zawiera polski dodatek...
    2025-01-03, 01:43
  • Warzywo
    Słowackiego 25, Coyote Drink Bar
    Warzywo
    Lokal pierwotnie przez wiele lat mieścił się na pietrze DH Merkury i miał tam świetny taras i brackie. Do tego świetną lokalną atmosferę.
    Niestety został stamtąd wyrzucony a na jego miejsce powstała kolejna hipstersko-słoikowa pretensjonalna thai food czy coś takiego.
    Na...
    2017-09-27, 09:32
  • Rzeszowiak
    Rzeszów, Słowackiego 16, Browar Manufaktura
    Rzeszowiak
    Nowy browar restauracyjny w Rzeszowie. Zlokalizowany w nieco podupadłym centrum handlowym obok rynku, wystrój przypomina Stary Browar Rzeszowski, jest jednak zdecydowanie więcej "gratów".
    W ofercie 4 piwa - pils, pszeniczne, ciemny lager i APA. Ceny 9/10 zł / 0,5 l, a więc mało...
    2017-10-08, 21:39
  • darekd
    Pinta, Zwycięski Belgian Saison
    darekd
    Autor: Piotr Nowicki, piwo uwarzone w ramach konkursu dla piwowarów domowych "niech (oto) świat pozna twoje piwo".

16% ekstr.
    7,6% alk.

Aromat: "wyleżakowane" owoce, korzenność, trochę stajnia, lekki chmiel
    Piana - niewysoka, niezbyt trwała,...
    2021-08-30, 20:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...