Kraków, Zielińska 9, Sklep piwny [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• e-prezes
    replied
    Sklep w związku z wyburzaniem budynku pod linię tramwajową zamknięty już jakiś czas temu.

Leave a comment:

• hopsbeer
    replied
    Zielińska Kraków

...ciekawy zestaw ok. 250-300 rodzai ,,chmielu", z browarów krajowych.

Leave a comment:

• tch
    replied
    Stouty już są ,przynajmniej dzisiaj były

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Niby dużo jest ale znalezienie stouta to koszmar. Mnóstwo IPA, ale żadnego stouta.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Bywam tam przy każdej wizycie w Krakowie (bo mam blisko). Asortyment zmienia się w zależności od tego jak zmieniają się pozycje w hurtowniach. Często są tam nowości bardzo szybko. Polecam!

Leave a comment:

• tch
    replied
    Ciechan grudniowy !!!!

Wczoraj udało mi się zakupic ciechana grudniwego ,cena SZOK całe 50 zt.Ale podobno warto!!!!Fajny sklep , dużo piwek z małych browarów,warto go odwiedzić ,szkoda że daleko.

Leave a comment:

• cielak
    replied
    A dziś widziałem: Das Ipa Pinta, Zytorillo, Atak, Apetyt na Życie, Dobry Wieczór, Bufallo Bill Faktoria (!), Grybów Trzcina, Aloes i Szwejkowe (zakupiłem), Komesy, Ciechany, Kormorany, Namysłów, Obolony, dużo Rosji, Czech i Słowacjii, no i masówka.

Leave a comment:

• cielak
    replied
    Ponieważ E-Prezes ma teraz daleko do tego sklepu to go dziś odwiedziłem W ofercie: Pinta: Viva, atak, czarna dziura, dymy marcowe, Kormoran (prawie cały), Czarny kot, Amber (cały), Grybów (prawie cały), Namysłów, Ciechany, Krajan, Brackie Mastne(!), Corneliussy, wiele zagranicy z Europy.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Jest wszystko co potrzeba! Wczoraj odnotowane piwa z AleBrowaru: amber boy, rowling jack, smokey george. Także Pinta oraz inne w tym nowości: Amber Grand Chili, Witbier kormorana.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    No teraz to jest prawdziwy sklep piwny. Pinty nie odnotowałem, ale jest Grybów, Cornelius, Łomża, Północny, Kormoran, Amber, Jagiełło, Zawiercie i inne, w tym zagraniczne. Oprócz ogolnodostępnego Obołonia mniej spotykany Etałon Pszeniczny.
    Czynny także w Święta.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2012-08-15, 18:51.

Leave a comment:

• forra6
    replied
    Z nowości w sklepie: Pinta Świąteczna i Ale Szycha, Ala Grodziskie (5-6zł), Ciechan Lagerowe (3zł)
    Z Czernihowa - Biała Noc (5zł), Białe (3.50zł), Biały Niedźwiedź
    Dostępne Obołonie, ciągle na promocji Soborne (3zł), chwilowo Wojak zielony (2.20zł puszka)

Leave a comment:

• forra6
    replied
    Jeśli się nie mylę to codziennie do 24.

Leave a comment:

• danhaj
    replied
    Zna ktoś aktualne godziny otwarcia?

Leave a comment:

• forra6
    replied
    Dziś warte uwagi były:

Pilswaiser Niepasteryzowany (Grybów) 3.10zł
    Ciemne Pszeniczne (Cornelius) 4.10zł
    Łomża Niepasteryzowana w bączkach 0.33l w promocyjnej cenie 1.30zł (data do 17.10)

Leave a comment:

• forra6
    replied
    Aktualna oferta:

Kormoran,Ciechan,Witnica,Czarnków,Gniewosz,Amber,P erła,Łomża,Jagiełło,Sulimar,Grybów w pełnym przekroju.
    Kilka Korebów,Obołoni,coś z Cernej Hory,Paulaner i kilka innych zagranicznych piw.

Przykładowe ceny:

Cornelius Grejpfrut, Koźlak 4.30zł
    Trybunał Trójsłodowy 3.00zł
    Trybunał Miodowy 3.50zł
    Magnusy 2.80zł
    Obołoń Soborne 3.00zł (promocja)

Leave a comment: