Warszawa, Targowa 62, Chata Szkło

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yoda79
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.01
    • 861

Warszawa, Targowa 62, Chata Szkło

Przyzwoity sklep w pobliżu Dworca Wileńskiego, na Targowej, tuż obok winkla z Ząbkowską.
    Do rzeczy.
    Mają 4 nalewaki z których podają Pilsa z Jabłonowa, jasnego Primatora, Perłę i Raciborskie, czyli nic ciekawego.
    W lodówkach koncern, cała grupa BRJ, trochę Kormoranów.
    Jedna lodówka przeznaczona na craft. Jest Pinta, Alebrowar, Kingpin, Birbant, Piwoteka, Solipiwko, DoctorBrew, Babajaga.
    Ceny nie praskie, a niestety warszawskie; wziąłem 4 piwa, zapłaciłem prawie 40 zł, sporo.
    Ale i tak mam nadzieję, że się utrzyma, tym bardziej, że jest całodobowy
  • plotka190
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.07
    • 2

Utrzyma się jest to sieć sklepów nocnych. Od jakiegoś czasu zaczęli wrzucać do lodówek w/w krafty... na stalowej jest ten sam sklep z podobnym asortymentem.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
      pebejot
      Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
      Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
      2024-09-08, 23:21
    • concerto
      Wojnowo, Wojnowo 8, Rybacka Chata
      concerto
      Miejsce przede wszystkim serwuje ryby. Widać że lokal zadbany, trochę na uboczu, choć jednak w zasadzie można uznać, że okolica turystyczna- kilka jezior, brak przemysłu etc.
      Jedzenie smaczne, ceny dość wysokie ( nawet trochę wyższe niż nad Bałtykiem ).
      Co do piwa Lubuskie...
      2021-08-06, 07:45
    • kosher
      Szklarska Poręba (Dolna), Piastowska 32, Chata Izerska
      kosher
      Pensjonat pełniący funkcję karczmy+noclegowni.
      Krótka karta, ale smaczne domowe posiłki.
      Specjalnością są kluski izerskie faszerowane wołowiną, poza tym wybór pierogów, naleśników, żeberka, kwaśnica. Ceny wysokie, ale jakość wynagradza.
      Bardzo przyjemna obsługa,...
      2020-02-07, 11:04
    • kaczka116
      Perun, Chata Bogata
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-02-16, 11:27
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...