Warszawa Ursynów, Płaskowickiej pętla Natolin Płn, Prohibicja

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • StefanP
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.02
    • 71

Warszawa Ursynów, Płaskowickiej pętla Natolin Płn, Prohibicja

Sklepik znajduje się w pawilonie przy pętli, czynny całą dobe. Jest konkurencją dla Zuluguli znajdującego sie dwa boksy dalej. Mamy tutaj troche większy wybór niż u konkurencji ale cenowo podobnie. Są Lwówki, Ciechany, Łomże, Perły oraz przez wszystkich nielubiane standardy

Related Topics

Collapse

• StefanP
    Warszawa Ursynów, Płaskowickiej pętla Natolin Płn, Zulu Gula
    StefanP
    Sklepik od początku funkcjonujący w pawilonie przy pętli. Właściciel dba o klientów z wysublimowanym podniebieniem sprowadzając piwka gatunkowe ale nie w porażajacej ilości ponieważ zakupy robią tam głównie menele okupujące wiaty przystankowe. Zaczynał od Irlandzkiego mocnego, po zawieszeniu...
    2012-03-03, 14:15
  • lywor
    Ursynów, Ken 54, KEN54
    lywor
    Miłe, klimatyczne miejsce na Ursynowie. Na 12 kranach ciągle zmieniające się piwa rzemieślnicze piwa z raczej małych browarów. Wystrój nawiązuje do historii Ursynowa. w lecie stoliki na zewnątrz.
    2018-12-27, 14:28
  • lywor
    Migdałowa 97, Monkey Browar [byłe Jabeerwocky Ursynów]
    lywor
    Jeszcze nie otwarty (otwarcie miało być jesienią, ale się wydłuża) klon znanego multitapu z Nowogrodzkiej.
    2018-12-27, 14:22
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 19:00
  • pebejot
    Rumunia, Iași, Calea Chisinaului 132, Fabrica de bere Cearfisa
    pebejot
    Browar regionalny bez wyszynku Fabrica de bere Cearfisa został otwarty w 2017 w mieście Iași.
    Znajduje się na przedmieściach w zagłębiu przemysłowym, kilka kilometrów od centrum.
    Dojechać tam można tramwajem 5 lub 8 do przystanku Fabrica de Ulei (3 przystanki przed pętlą Tutora)....
    2023-03-13, 12:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...