Legionowo, Warszawska 57

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kufelmaly
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.04
    • 51

Do której jest otwarte w niedzielę ?? Jadę na grzyby i będę wracała ok.16-tej w niedzielę właśnie przez Legionowo .......

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Litwa, Kowno, Savanorių pr. 7, Kauno Alus
      pebejot
      Duży browar przemysłowy z dobrym piwem.
      Z dworca można dojechać trolejbusem nr 1, przystanek jest pod samym browarem.
      W przyległym budynku mieści się firmowy sklep, czynny od poniedziałku do soboty w godzinach 11.00 do 18.00.
      Duży wybór butelek, napełnianie kegów i oczywiście...
      2025-08-01, 06:22
    • Shedao
      Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
      Shedao
      Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
      2025-01-07, 15:16
    • Shedao
      Litwa, Alytus, Vilniaus g. 35, Dzūkų alaus restoranas
      Shedao
      W mieście Alytus (pol. Olita), po drodze do Wilna, znajduje się browar restauracyjny. Elegancki i nietani, nowoczesny. Menu mamy w formie kodu QR na stoliku. Można zamówić deseczkę degustacyjną. Na mojej znalazło się:
      Spakainas (session IPA)
      Cystas (American Pale Lager)
      Razumnas...
      2025-01-07, 14:49
    • bastion
      Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
      bastion
      Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
      W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
      2024-11-26, 23:29
    • Prusak
      Sakiškių alus, Zi-Zu Lager
      Prusak
      Wahałem się, gdzie to wpisać, bo mamy do czynienia z kooperacją litewskiego browaru z polskim kontraktowym Dzikim Wschodem, ale jako że na puszce naklejono kwit, że to import, niech więc będzie, że import, choć chmiele z Polish Hops i nazwa wskazuje, jakie.
      Alk. 4, 7%. E, brak.
      ...
      2024-09-28, 22:25
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...