Kraków, Aleja Solidarności / Władysława Orkana (Nowa Huta)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • makbeth
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.04
    • 80

Kraków, Aleja Solidarności / Władysława Orkana (Nowa Huta)

Dla mieszkańców "starej" Nowej Huty, którzy mają daleko do Krakowa - rotacyjnie są piwa z browaru Amber (m.in koźlak za zdaje się 4 zł, naturalny w puszce za 2,40, Żywe, Złote lwy), Ciechany, obecnie piwa z browaru w Mikulińcach na Podolu (5 rodzajów), Paulanery, Guinness + masówka.
  • lucknh
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.04
    • 3

Uściślając, sklep znajduje się na osiedlu Stalowym ;-) Oprócz wyżej wymienionych jest jeszcze coś z Jabłonowa np Belfast czy Piwo na miodzie gryczanym.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Ahumba
      2024.10.05 - Turek, I Turkowska Giełda Birofiliów
      Ahumba
      Browar Turek zaprasza wszystkich kolekcjonerów, birofilów na 1. Turkowska Giełda Birofilów.
      Będą niespodzianki kapsle, etykiety, podkładki
      Start
      2024-10-05
      Koniec
      2024-10-05
      Adres
      Turek, Aleja NSZZ Solidarności, Browar Turek
      2024-09-21, 12:41
    • abernacka
      Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
      abernacka
      Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
      2024-03-16, 21:12
    • Warzywo
      Ruciane Nida, Aleja Wczasów 13, OW Wodnik
      Warzywo
      Ładnie położony ośrodek gdzie na skarpie wśród drzew mieści się Tawerna w drewnie. Lubię takie miejsca, szczególnie, że napijemy się tu z beczki piwa jasnego i ciemnego z browaru Mazurskiego z Ełku i sporego wyboru Kormorana z butelki. Miejsce obowiązkowe w Rucianem.
      2020-08-19, 10:46
    • Ahumba
      2025.10.03-05 - SZCZECIN, Oktoberfest Szczecin 2025
      Ahumba
      Święto piwa w centrum miasta. U dziesiątek wystawców będzie można spróbować piw regionalnych, rzemieślniczych, smakowych, z procentami, a nawet i bez! Dla każdego, coś dobrego.
      Wszystko wzbogacone programem artystycznym, dopełnionym smacznym jedzeniem i wyjątkową zabawą
      Start
      2025-10-03
      Koniec
      2025-10-05
      Adres
      Szczecin Aleja Kwiatowa
      2025-09-10, 20:05
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...