Krosno, Lwowska 14, DobryBro

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4647

Krosno, Lwowska 14, DobryBro

Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
    Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o ile jeszcze istnieją) plus wybór czeskiej klasyki, zarówno tej koncernowej, jak i mniejszych browarów.
    Ba, do tego możliwość konsumpcji na miejscu, toaleta, w sezonie parasole na zewnątrz,
    Poza butelkami na czterech bodaj kranach piwa polskie i czeskie nalewane do petów.
    Jak na Krosno, naprawdę O. K., oby interes się utrzymał.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Prusak; 2024-09-20, 18:35.
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1560

Sklep zmienił lokalizację.Byłem tam w ostatni dzień w tym miejscu.Wybór piwo był duży w tym kilka lanych do petów
    mb WOS

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24304

Warto może dodać nowy wątek z nowym adresem
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4647

Nie ma jak to rzucić newsa o zmianie lokalizacji, nie podając nowych danych. Google mówi, że teraz to Grodzka 8. Z mojego punktu widzenia lepiej, bo kawałek bliżej centrum.

Comment

Related Topics

Collapse

• carlsten
          Kupię "IPA Glass" Krosno - pierwsza wersja
          carlsten
          Witam,

chętnie odkupię szklankę z Krosna, dokładnie pierwszą wersję IPA Glass. Moje szkło niestety się stłukło.
          2021-05-12, 13:32
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • Prusak
          Krosno, Sikorskiego 1b, Alkoteka
          Prusak
          Sklep w odnowionym pawiloniku po jakimś zapewne warzywniaku, na krośnienskich osiedlach.
          Duży wybór piw rzemieślniczych, poustawianych jednak chaotycznie bez żadnego porządku, zalegających też różnymi pojedynczymi egzemplarzami w skrzynkach.
          Choć nie jestem fanem tatuażu (za...
          2019-08-03, 13:07
        • Prusak
          Krosno, Piłsudskiego 53, Al Capone
          Prusak
          Nowy sklep (otwarto kilka miesięcy temu) w niezłej lokalizacji pomięddzy Starym Miastem i dzielnicą dworcową, w ohydnym, niestety, nowo dobudowanym potworku architektonicznym.
          W ofercie właściwie wszystkie ważniejsze browary rzemieślnicze, także kontrakty, do tego oddzielnie pełna paleta...
          2019-08-03, 12:59
        • pebejot
          Serbia, Belgrad, Žorža Klemansoa 27b, Docker Brewery & Beer Garden
          pebejot
          Kolejny browar o dużych mocach produkcyjnych z własnym wyszynkiem na dawnych terenach przemysłowych.
          Browar mieści się w potężnym magazynie na nieistniejącej już bocznicy kolejowej w bezpośrednim sąsiedztwie Dunaju.
          Okolica dynamicznie przeobraża się w wielkie osiedle mieszkaniowe....
          2025-05-02, 08:50
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...