Ale mi smaka zrobiliście, a ja od dwu tygodni uziemiony muszę dziś porozmawiać z moją nogą, czy mi pomoże. A jak nie, to przy pomocy jednej dokulam się na Orunię Grn.
Piwo jasne mocne zuzy ZUZA, zakupiłem wczoraj w cenie 2.55zł za butelkę 0.33. Jeszcze nie próbowałem ale wydaje mi się iż jest to piwo nałęczowskie dedykowane dla sklepu. Bardzo fajna inicjatywa ze strony właściciela
Nie jestem pewien nazwy sklepu, ale każdy trafi.
Mały sklepik, wielkości dwóch-trzech kiosków Ruchu, w budynku przy samej drodze.
W środku wybór piwa z Browaru w Cieniu, Browaru Nadwarciańskiego i Browaru Opolskiego.
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
Comment