BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?
Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
Zamienię na krachlę pomorską, lub warmińsko-mazurską. Mogę wysłać bez zamiany,za zwrot kosztów wysyłki, chyba z furgonetką.pl około8zł. Odbiór osobisty w Gdyni za free....
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
Powstaje nowy multitap w Zielonej Górze. 8 kranów na początek. Ma być też jedzenie. Otwarcie miało być w czerwcu, ale się obsunęło. Tyle na razie wiem.
Po zapaści dolnośląskiego browarnictwa w końcu XX i na początku XXI wieku, obecnie następuje renesans browarów w tym rejonie Polski. Co prawda nie są to reaktywacje (jak to się ostatnio dzieje w Czechach), a browary powstają w miejscowościach gdzie piwa nie warzono nie tylko po wojnie ale...