Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Z nowości swinckels a doatkowo krynica i aleksandria z białorusi 2,99 oraz grand champion 2,79.ZapraszamyLeave a comment:
-
WIELE POLSKICH NOWOŚCI- BELG , KRAKOWIAK NIFILTROWANY , LWÓWEK WROCŁAWSKI , CZARNY KOT , PORTER ZW . I MIODOWY I WIELE INNYCH .DODATKOWO TROCHĘ FAJNYCH PROMOCJI NA PIWA NIEMIECKIE.ZAPRASZAMYLeave a comment:
-
Dojechało brackie , specjal, i kujawiak .Jutro wiele nowośći .ZapraszamyLeave a comment:
-
Z NOWOŚCI DOTARŁ BROWAR KRAJAN - PORTER MIODOWY , KOŻLAK , IRLANDZKIE MOCNE , MIODOEW CIEMNE . DODATKOWO OPAT PIEPRZOWY.OD JUTRA BARDZO WIELE PROMOCJI CENOWYCH M .INNYMI CIECHAN MIODOWWY, MAGNUSY , CZECHY .ZAPRASZAMYLeave a comment:
-
.U nas wyglądało to tak 70 % dochodziło w całości , a 30 % w kawałkach.Do teraz toczę bój o odszkodowania z firmami kurierskimi i bez walki się nie poddam
.Po drugie Kowal jest producentem i ma dużo większe zyski ze sprzedanego piwa , może w cenie ich piwa są wkalkulowane straty z wysyłki?.I tyle teraz
Leave a comment:
-
Zerknij Macieju na górę strony( reklama Kowala) Kiedyś zamawiałem Ciechana i przychodził w całościLeave a comment:
-
Trochę nowości z Czech - gambinus dry , lobkowicz , karkonos 10 i 12 . Promocje cenowe na Belgię np . Leffe zielony - 5,99 , i Czechy np. branik 2,49 .ZapraszamyLeave a comment:
-
A co z tym Waszym sklepem internetowym? Działa on? Strona owszem jest ale wyszukiwarka piw nie działa (albo znajduje mi tylko piwa, których nie ma?). Nie chciałbym się specjalnie rejestrować by tylko to sprawdzić, bez możliwości kupna czegokolwiek..Jakoś nie zależy nam na sprzedaży stłuczki, a wspólpracując z kilkoma firmami kurierskimi duża częśc paczek dostarczana była w częściach
Leave a comment:
-
A co z tym Waszym sklepem internetowym? Działa on? Strona owszem jest ale wyszukiwarka piw nie działa (albo znajduje mi tylko piwa, których nie ma?). Nie chciałbym się specjalnie rejestrować by tylko to sprawdzić, bez możliwości kupna czegokolwiek.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-02-16, 21:29.Leave a comment:
-
Od dzisiaj w dobrej cenie Piwo demon 2,49 oraz Bernard grejfrutowy .ZapraszamyLeave a comment: