Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata

Collapse

X
- 

Browar Kopyra & Browar Widawa BORSUK porter dymiony wkońcu na Glogowskiej 115Leave a comment:
- 

Od dziś SUPER OFERTA na Engel'a

Export, Keller-Dunkel, Gold, Keller-Hell, Hefeweizen Hell, Wefeweizen Dunkel, Bock Dunkel, Bock HellLeave a comment:
- 

Od jutra luzowanie półek belgijskich przed gigantyczna przyszło tygodniową swieża dostawą. W ofercie m.in. Affligem Blond, Troubadour Obscura, Ter Dolen Blond, Slaapmutske, Kempich Duur, Witkap-Pater, Kameleon, Chapeau...

Wszystko w dobrych terminach  Leave a comment:
- 

- 

Related Topics

Collapse

- 

Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA. Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.

https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski

Antoni Thum - Jak zawładnąłem...
- 

Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...- 
							Channel: Podkarpackie
 2020-08-07, 19:53
- 

- 

Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu). Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
 Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
 Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę. Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
 Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Smakowicie
 Smakowicie 
Leave a comment: