"Obsługa zawsze jest tam uśmiechnięta i skora do pomocy, a jeśli chcesz tanie piwa to idź do biedronki."
Musisz mieć wyjątkowe szczęscie, Kolego. O Paniach z Głogowskiej mogę napisac tylko tyle, że doprowadziły do tego, iż proklamowałem jakiś czas temu całkowity bojkot tego sklepu i noga moja tam więcej nie postanie. A muszę przyznać, że zostawiałem tam tygodniowo dobre siedem-osiem dych za piwko.
Na konkurencję z ul. Sokoła złego słowa nie powiem... (zaznaczam, iż absolutnie mnie nie sponsorują w tym momencie).
Musisz mieć wyjątkowe szczęscie, Kolego. O Paniach z Głogowskiej mogę napisac tylko tyle, że doprowadziły do tego, iż proklamowałem jakiś czas temu całkowity bojkot tego sklepu i noga moja tam więcej nie postanie. A muszę przyznać, że zostawiałem tam tygodniowo dobre siedem-osiem dych za piwko.
Na konkurencję z ul. Sokoła złego słowa nie powiem... (zaznaczam, iż absolutnie mnie nie sponsorują w tym momencie).

.Niebawe kolejna dostawa małych niemieckich browarów w dobrych cenach ( powinno pojawić się trochę piw na oktoberfest.).

Ja zawsze przyjeżdżam w ciągu dnia, więc nie zastałem jeszcze zamkniętego sklepu. Nie chcę robić za adwokata, ale czasami tak bywa że zamyka się chwilę wcześniej jak nie ma klientów, choć wiem że takiej sytuacji nie powinno być. Twoje
Comment