The Durham Brewery (UK) także od rana w sprzedaży
Ogłoszenie
Collapse
Zasady działu Sklepy z Piwem
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
See more
See less
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika morda38 Wyświetlenie odpowiedziwitam ! zostaw mi proszę southern tier mokah wlecę w piątek ew. najpóżniej w poniedziałek koniecznie bo jedną flaszkę widziałem
Się robi.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika morda38 Wyświetlenie odpowiedziwitam ! zostaw mi proszę southern tier mokah wlecę w piątek ew. najpóżniej w poniedziałek koniecznie bo jedną flaszkę widziałemPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoda Wyświetlenie odpowiedziSię robi.a tak to tylko zaśmiecany jest wątek
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziOd takich spraw jest chyba PWa tak to tylko zaśmiecany jest wątek
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoda Wyświetlenie odpowiedziNam to nie przeszkadza.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec grudnia 2022 r. liczy 12 555 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
Comment