Poznań, Mickiewicza 18, Centrala Piwna (PRZENIESIONO pod nr 33)

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• centralapiwna
    replied
    Beczka Artezan IPA podłączona! Zapraszamy z butelkami!!!

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Kran zasila Ce n'est pas IPA - nowe dziecko Pinty! Zapraszamy z butelkami!!! Poza tym dojechała Widawa!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Zachęcamy do wzięcia haustu Hausta, który dojechał w składzie: Ciemny Bock, American Lager, Ms. Saison, Dr Citra i pan Witek!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Babie Lato to już historia... kto nie spróbował, ten trąba ;-) Teraz czas na Czerwony Kapelusz, również z Browaru Artezan. Podwędzane czerwone ale zostało właśnie podłączone. Zachęcamy do biegów, nawet maratońskich, z pustymi butelkami na Mickiewicza!!!

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Wiadomość dnia!!! Artezan Babie Lato w końcu podłączony!!! Zapraszamy z butelkami do opróżniania beczki!!!

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Trochę amerykańsko - angielsko - szkockich nowości plus po raz kolejny piwna maskotka w postaci Tactical Nuclear Penguin!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Mesdames, mesdemoiselles, messieurs! Dojechała do nas długo oczekiwana nowość - Bière de Garde z Pinty. Na Mickiewicza piwo jest już dostępne, do Lubonia dojedzie lada chwila. Zapraszamy!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Pracownia Piwa w składzie Hey Now i Crack melduje swoją obecność w obu Centralach!!!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Kran zasila piwo Rześkie z browaru Kormoran. Zapraszamy z butelkami na Mickiewicza!!!

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    PROMOCJA!!! Nowe, lepsze i przyjaźniejsze ceny na piwa Leffe - od 5,90zł!!! Zapraszamy!!!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Czeski Nomad ponownie w Centrali!!!
    Attached Files

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Jutro, tj. 15.08.13. nie pracujemy. Zapraszamy ponownie od piątku!

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Nie trzeba daleko jechać by zasiąść nad Pacyfikiem, można wskoczyć do Centrali na Mickiewicza, gdzie podłączyliśmy Pacific Pale Ale z Browaru Artezan. Zapraszamy na wersję laną z beczki na wynos!!!

Leave a comment:

• centralapiwna
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
    Nie wiem czy jest możliwość nalania piwa z beczki,bo jak byłem to dostepne było wino i cydr.
    Z beczki jest obecnie wit z Artezana.

Dzięki za pozytywną opinię, staramy się ;-)

Leave a comment:

• woosaa
    replied
    Sklep bogato zaopatrzony,ceny przyzwoite,obsługa na wysokim poziomie.Nie wiem czy jest możliwość nalania piwa z beczki,bo jak byłem to dostepne było wino i cydr.

Leave a comment: