Motto ciekawe, lecz jak się do niego zastosować przy degustacji np. portera?
Myślę że po dwóch miałbym już dość..
W temacie porterów... jakie z wymienionych w pierwszym poście są obecnie dostępne? Jest szansa na Łódzkiego, Staropolskiego albo Komesa?
I jeszcze małe pytanko, czy jest szansa na pojawienie się Piwa na Miodzie Gryczanym z Jabłonowa? Ten produkt to jakiś biały kruk, jeszcze nie spotkałem go w Łodzi, a po każdej kolejnej recenzji ślinka cieknie...
Pozdrawiam!
Myślę że po dwóch miałbym już dość..W temacie porterów... jakie z wymienionych w pierwszym poście są obecnie dostępne? Jest szansa na Łódzkiego, Staropolskiego albo Komesa?
I jeszcze małe pytanko, czy jest szansa na pojawienie się Piwa na Miodzie Gryczanym z Jabłonowa? Ten produkt to jakiś biały kruk, jeszcze nie spotkałem go w Łodzi, a po każdej kolejnej recenzji ślinka cieknie...

Pozdrawiam!

. Oczywiście na życzenie klienta sprowadzimy to piwo bez najmniejszych kłopotów. Jedynie cena w naszym sklepie nie będzie tak atrakcyjna jak na Północnej co jest niestety spowodowane polityką Browaru. (Latem zeszłego roku w lipcu gdy odbieraliśmy z Browaru 15 skrzynek piwa Łódzkiego Mocnego oraz Portera "jaśnie pan dyrektor" tego browaru przegonił nas i stwierdził, że za mało bierzemy piwa. Najlepsze w tym wszystkim, że mimo, iż stał ode mnie 2 kroki nie chciał podjąć dyskusji tylko przekazywał te słowa do kierownika, które doskonale słyszałem, a który powtarzał mi je jak papuga. Komiczna sprawa. Dorosły facet, a zachowuje się jak szczeniak, przy tym pan szpaner nie raczył wysiąść ze swojej czarnej Audi A6. Ponadto kierownik został poinstruowany, iż żadnych upustów wobec takich jak my ma nie stosować. Były jeszcze rozmowy, ale nie przyniosły skutku.)

Comment