Byłem przed chwilą. Fortuna za 2,29 (łącznie ze Srebrnym, który mnie najbardziej interesował). Pojawił się witnicki porter w dobrej cenie (3,69). Nawet koźlak z Ambera jest droższy. Co za kraj...
Pojawiło się piwo, które bardzo mi smakowało na giełdzie w Żywcu: Blanche de Namur z browaru Du Bocq (330ml - 7,69).
Fajna cena piw z Czarnkowa: Eire - 1,99, Noteckie - 1,89.
Dziwna sprawa, ale nigdy w PiP nie była pobierana kaucja za butelki z Czarnkowa. Teraz pobierają kaucję 0,55 zł. Cena piwa bez zmian (Eire - 1,99; Noteckie - 1,89).
Po za tym są piwa z browaru Koreb. Reszta bez zmian.
Pewnie jak we wszystkich sklepach sieci PiP, pojawiły się piwa z browaru Kormoran:
Warnijskie, Porter Warmiński, Miodne, Orkiszowe, Orkiszowe z Miodem oraz Wiśnia w Piwie.
Zakupiłem Orkiszowe z Miodem. Cena 4,68.
Byłem niedawno 2 razy, za pierwszym towar był lekko przetrzebiony, później udało mi się trafic po dostawie, mnóstwo polskich piw, bardzo tani czarnków i niektóre z kormorana w promocji, kilka czeskich, niemieckich, ukraińskich i całkiem sporo belgów (delirium nocturnum przyuważyłem np.) Minusem jest to, ze butelki normalnie zwrotne, w tym PiP sa traktowane zgoła odmiennie, nie wszystkie, ale faktem, jest że niektóre trzeba oddawać gdzie indziej, co nie jest wygodne.
Ostatnia zmiana dokonana przez mon55ter; 2010-12-13, 11:48.
Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.
Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
Comment