[browar nieznany], Stalowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Wola, Kasprzaka 29, Beer bar
    abelincoln
    Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...
    2025-09-16, 17:00
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Zodiak, Kłodawa Bierzwienna Długa Kolonia 104 a
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:17
  • pebejot
    Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
    pebejot
    Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
    Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
    Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
    2024-10-19, 09:24
  • Javox
    [browar nieznany], Profesja Inżynier
    Javox
    Panie inżynierze co tam słychać?

Piana - sporo.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - lekko zamglony, opalizujący jasny złoty.
    Aromat - ziołowość.
    Smak - słodkawe potem zaraz goryczka ziołowa, nuty cytrusowe i piwniczne.

Ciekawy...
    2024-02-18, 15:36
  • darekd
    Wrocław, Stalowa 70, Stalowa 70
    darekd
    Myślałem, że to miejsce już dawno było opisane.

Większa budka z piwem stoi tam już lata. Obecnie wygląda naprawdę dobrze, ozdobiona fajnymi neonami, a w środku cała ściana lodówek ze sporym wyborem piw (dominują oczywiście polskie krafty, ale też krafty zagraniczne, czeska...
    2021-10-14, 23:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...