BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Czyli jak piwo w danym bezkalafiorowym stylu zapodaje kalafiorem to ja jako oceniacz/konsument mam się głowić czy winny jest dostawca, sprzedawca, browar czy któryś ze składników użytych przy produkcji?
Co najwyżej mogę poczekać z oceną i za jakiś czas dać druga szansę danemu piwu. Jeśli nadal jest nie tak jak być powinno, to mówię żegnam, piszę co mylę i czuję o tym piwie i idę dalej.
Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2014-04-10, 16:47.
Ja tam nie wiem co konkretnie śmierdzi. Jak śmierdzi, to obniżam ocenę i piszę jak śmierdzi, a czy to zdechły szczur się rozkłada w tanku czy jakiś związek na d, to już nie moja sprawa.
Comment