Zamkowy, Dubbel Cieszyński
Collapse
X
-
-
Tak, pojawiło się - to prawda!!! ale to wcale nie oznacza, że można je kupić, przynajmniej w Gliwicach ... Piwo jest na półkach, ale nie ma go w systemie kasowym i po prostu nie można go kupić. Czyli towar jest w magazynie i czeka na ustalony termin premiery - i tak powinno być!!!
Zasady, to zasady i są po to, aby je przestrzegać - inaczej przestają być zasadami ... Poza tym cierpliwość to jedna z najszlachetniejszych cnót, na równi z przestrzeganiem ustalonych zasad - warto je pielęgnować

Comment
-
Może mozna je po prostu brać z półki. Za darmoszke. Taka promocjaTak, pojawiło się - to prawda!!! ale to wcale nie oznacza, że można je kupić, przynajmniej w Gliwicach ... Piwo jest na półkach, ale nie ma go w systemie kasowym i po prostu nie można go kupić. Czyli towar jest w magazynie i czeka na ustalony termin premiery - i tak powinno być!!!
Zasady, to zasady i są po to, aby je przestrzegać - inaczej przestają być zasadami ... Poza tym cierpliwość to jedna z najszlachetniejszych cnót, na równi z przestrzeganiem ustalonych zasad - warto je pielęgnować

Comment
-
Comment
-
Comment
-
A ja dzisiaj byłem w Tesco w Krakowie przy ul. Wybickiego i kupiłem
Co prawda brak go w systemie, ale sprytna kasierka skasowała mi inne piwo w tej samej cenie.
Comment
-
Ale my wiemy, ponieważ organizatorzy przedsięwzięcia pt. Grand Champion "trąbią" o tym od prawie pół roku, czyli od momentu ogłoszenia zwycięzcy, a przez ostatni miesiąc na tyle intensywnie i dobitnie, że trudno to przeoczyć ... Dla tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem oficjalnego regulaminu Grand Championa, nie potrafią liczyć lub brak im zwyczajnej cierpliwości ... do możliwości zakupu zakupu piwa w sklepach sieci TESCO pozostało: 3 dni, 17 godzin i 30 min.
Comment
-
Zatem piwo będzie można nabyć w sobotę o godzinie 08:02? Wydawało mi się, że oficjalna premiera jest tego dnia, lecz niemalże dziesięć godzin później.(...) Dla tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem oficjalnego regulaminu Grand Championa, nie potrafią liczyć lub brak im zwyczajnej cierpliwości ... do możliwości zakupu zakupu piwa w sklepach sieci TESCO pozostało: 3 dni, 17 godzin i 30 min.
Ostatnia zmiana dokonana przez Blackbeard; 2014-12-02, 15:49.Mors ultima linea rerum.Comment
-
Robox, odwiedziłeś Polkowice?
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Comment