Ajjjjj, faktycznie. Chyba lekko mnie zamroczyło, że nie znalazłem odpowiedniego wątku. Proszę o usunięcie, tudzież przeniesienie do odpowiedniego wątku, którego de facto nie widzę nadal.
Ostatnia zmiana dokonana przez Mario_Lopez; 2017-07-27, 11:25.
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
Kolor: Złoty, klarowny do bólu. [4] Piana: Biała, drobna dość, średniowysoka i średniotrwała. [3.5] Zapach: Chmielowy z akcentem lekkim owocowym i jakimś powiewem... stęchlizny...? Karmel też jest. [3.5] Smak: Chmielowa lekka goryczka, śladowy kwasek, poza tym jakiś taki "wyblakły"... [3] Wysycenie: Dość wysokie. [4] Opakowanie: Biała puszka, dodatki czerwone i złote, wzornictwo w klasycznym stylu marketowym. [3.5] Uwagi: Cóż, puszka z "Robala" to nie może być piwo na World Beer Award, ale piłem już rzeczy bardziej odstręczające... .
Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment