BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Na stronie Carlsberga dumnie widać starą cenę - 1.89
W tej cenie mógłby znaleźć amatorów, w grupie osób niezbyt wymagających, ale teraz kiedy kosztuje 3.59 to zdecydowanie lepiej dorzucić trochę grosza i kupić coś porządniejszego.
Nie będę ukrywał, że ja piwo kupiłem jedynie dla kapsla i nie spodziewałem się po nim niczego - i w sumie to dostałem.
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez Alkoneser; 2023-08-03, 22:08.
Powód: Dopisek.
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Powiem Wam - to objawienie! żadnego mydła i powidła jak w innych produkcjach z naszymi nowofalowymi chmielami, które wyszły w ostatnich miesiącach. Nie wiem, może to wypadek przy pracy, ale wreszcie ktoś zrobił bardzo dobrą robotę z Amorą...
Comment