Nepomucen, Acido Red Wine BA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Nepomucen, Acido Red Wine BA

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• dadek
    Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
    dadek
    Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
    2025-11-09, 01:19
  • Ahumba
    Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Wine Bar Wesoła Porzeczka
    Ahumba
    Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...
    2025-03-09, 10:06
  • ART
    Sady, Barley Wine
    ART
    Późnojesienna aura sprzyja degustacji mocarzy, barley wine dawno u mnie nie gościł, więc jestem ciekaw.

Parametry 12 abv, 24blg, butelka 0,33l. Niefiltrowany niepasteryzowany.
    skład zasypu podany - słód jęczmienny, pszeniczny, owsiany, chmiel i drożdże już bez imienia.
    2024-12-07, 17:56
  • darekd
    Nepomucen, Crazy Lines #43 Pacific Dream
    darekd
    West Coast IPA chmiel: Motueka, Nelson Sauvin

7,5% alk.
    16,5 ekstr.

Aromat - przede wszystkim ubogi z lekkimi nutami cebulowo-czosnkowymi i jakimiś łagodnymi cytruskami
    Piana - wysoka, umiarkowanie trwała, ale z długim kożuszkiem, zostaje na szkle
    Barwa...
    2024-03-12, 20:46
  • darekd
    Mykułynećkyj, Barley Wine
    darekd
    Historyczny browar na Podolu, który od kilku lat eksportuje do Polski, choć w dość ograniczonym zakresie, ale są dostępne m.in. w sklepach z ukraińskimi towarami spożywczymi.
    W jednym takich sklepów kupiłem tam podchodząc trochę z dystansem, bo Barley Wine (23% ekstr., 8% alk) w cenie...
    2024-01-08, 00:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...