Kolor: pomarańczowo-żółta gęstwa, mało przyjemna [2] Piana: żółta, średnia, mierna, szybko opada [2] Zapach: lekki, głównie zapach owocowy - mango [3] Smak: gęste jak na gęstę przystało, owocowy gesty soczek (czuć mango jak diabli), trochę goryczki, odrobina znikających gdzieś w gardle słodowych akcentów, smakowo jako gęsty soczek to da się wypić ale ja kupiłem piwo, a nie soczek [2] Wysycenie: hmmm, ciężko tu coś stwierdzić, chyba za mało [3] Opakowanie: ciekawa etykieta, zachęcająca do kupna ale...piwa, gładki kapsel [4] Uwagi: Ufff, szkoda pisać cokolwiek
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2019-05-15, 19:35.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Aromat - po otwarciu puszki nuty żywiczne, cytrusowe i nieznacznie owoce tropikalne. Po przelaniu głównie tropikalne mango
Piana - wysoka, średnia trwałość z długim kożuszkiem...
Pszenica z sokiem z mango.
Ekstrakt 13.0*, alko 5.0%.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, multiwitamina, stary Bobofruit (taki z PRL-u).
Smak...
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
Comment