Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Amber, Kopernik

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bogjus
    Browar Kopernik we Fromborku - Frauenburgu
    bogjus
    Poszukuję informacji o przedwojennym browarze we Frauenburgu - Fromborku. Wiem, że Browar nazywał się Copernicus Brauerei i należał do Augusta Steffena. Browar produkował piwo ciemne Frauenburger Mumme. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
    W kolekcji posiadam butelkę z tego browaru,...
    2021-08-20, 13:58
  • ART
    Łódź, Traugutta 4, Jabeerwocky
    ART
    Ściana w ścianę z Piwoteką po lewej stoi sobie Jabeerwocky.

Czynne codziennie od 15.

Wybór to nie był może najlepszy. Piwa określiłbym że były w dość średniej kondycji. Kranów piwych 12.
    Muza jak i w Piwotece za bardzo narzucająca się, w obu składa...
    2025-03-23, 09:56
  • bastion
    Ukraina, Równe, Ul. Soszenka 5, Eliteko.
    bastion
    Wizytę w piwnej stolicy Wołynia, zacząłem od jedynego tam browaru rzemieślniczego.
    Ma on swoją siedzibę nieco oddaloną od centrum, w okolicy licznych blokowisk.
    Firma Eliteko działa już na rynku od dłuższego czasu, a od początku istnienia to była zwyczajna hurtownia.
    ...
    2020-02-01, 20:42
  • sf313
    Kopernik-data ważności
    sf313
    Mam pewien problem,zakupiłem kilka sztuk piwa Kopernik browaru Amber, ale nie mogę znaleźć na nich daty ważności. Może ktoś mi pomoże?
    2010-10-17, 22:27
  • bastion
    Mołdawia, Rybnica, ul. Gorkoho, Pavlegor
    bastion
    Będac kilka lat temu w Mołdawii, od miejscowych miłośników złocistego napoju miałem informację, że działa na terenie Naddniestrza w Rybnicy, browar rzemieślniczy.
    Ale gdy oczekiwałem konkretów, nikt nic nie wiedział dokładnie.
    Minęło kilka lat i podjąłem decyzje o odwiedzeniu...
    2019-02-06, 21:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...