W kolekcji posiadam butelkę z tego browaru,...
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Amber, Kopernik
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Poszukuję informacji o przedwojennym browarze we Frauenburgu - Fromborku. Wiem, że Browar nazywał się Copernicus Brauerei i należał do Augusta Steffena. Browar produkował piwo ciemne Frauenburger Mumme. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
W kolekcji posiadam butelkę z tego browaru,...-
Channel: Historia
-
-
Ściana w ścianę z Piwoteką po lewej stoi sobie Jabeerwocky.
Czynne codziennie od 15.
Wybór to nie był może najlepszy. Piwa określiłbym że były w dość średniej kondycji. Kranów piwych 12.
Muza jak i w Piwotece za bardzo narzucająca się, w obu składa...-
Channel: Łódzkie
2025-03-23, 09:56 -
-
Wizytę w piwnej stolicy Wołynia, zacząłem od jedynego tam browaru rzemieślniczego.
Ma on swoją siedzibę nieco oddaloną od centrum, w okolicy licznych blokowisk.
Firma Eliteko działa już na rynku od dłuższego czasu, a od początku istnienia to była zwyczajna hurtownia.
...-
Channel: Ukraina
2020-02-01, 20:42 -
-
Mam pewien problem,zakupiłem kilka sztuk piwa Kopernik browaru Amber, ale nie mogę znaleźć na nich daty ważności. Może ktoś mi pomoże?
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Będac kilka lat temu w Mołdawii, od miejscowych miłośników złocistego napoju miałem informację, że działa na terenie Naddniestrza w Rybnicy, browar rzemieślniczy.
Ale gdy oczekiwałem konkretów, nikt nic nie wiedział dokładnie.
Minęło kilka lat i podjąłem decyzje o odwiedzeniu...-
Channel: Mołdawia
2019-02-06, 21:13 -
- Loading...
- Koniec listy.