Kolor: ciemnosłomkowy, klarowne [3.5] Piana: druba, biala, dośc szybko opada, nie osadza się na szkle [3.5] Zapach: poza myszami nic nie czuję [1] Smak: dziwna gorzkawość, wręcz szczypiące i drażniące w gardle, nie mogę się doszukać żadnych pozytywnych smakow w tym "piwie" [1] Wysycenie: zdecydowanie za duże [2] Opakowanie: przeciętna puszka utrzymana w zielono bialej tonacji [3.5] Uwagi: Nie chce mi sie w tym przypadku nic komentować, to nie piwo tylko chyba popłuczka po czyszczeniu rządzeń sanitarnych. Polecam tym smakoszom, ktorzy uważają że piwa z małych browarów maą swój smak, ten produkt napewno ma i to dość oryginalny.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Nie chce mi sie w tym przypadku nic komentować, to nie piwo tylko chyba popłuczka po czyszczeniu rządzeń sanitarnych. Polecam tym smakoszom, ktorzy uważają że piwa z małych browarów maą swój smak, ten produkt napewno ma i to dość oryginalny.
Ja już mam to to zakupione i czeka w lodówce Na 100% sprawdzę i napiszę co o tym sądzę.
o matko, twardziel z Ciebie
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
chciałbym coś skrócić z tej nazwy, ale wychodzi na to, że takie jest pełne brzmienie
piwo też jest pełne, dość krągłe i gładkie, moc znamionowa to 5,3 obrotu (tak piszą)
litrowa petka i gazetowa etykieta przywodzą na myśl najgorsze tradycje piwowarskie
zakupił ten...
Puszka 0,5 litra, alkohol 5,5%, ekstrakt 12,1%
Kolor - złoty, klarowny Piana - drobna, pozostał delikatny kożuch, lacing minimalny
Zapach - słodowo-kartonowy
Gaz - minimalny, praktycznie zerowy
Smak - piwo jest ciekawe w smaku, na pierwszym miejscu tony slodowe, które...
Comment