tak się naiwnie zapytam... skąd je wytrzasnąłeś?
Relakspol, Piwo Instalatora
Collapse
X
-
Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych -
Faktycznie piwo kupiłem tuż przed wyjazdem na zlot do Zwierzyńca. Ostatnią butelkę wypiłem 14 listopada
Przedostatnią butelkę wypiłem z kumplem, porównując ją z Krakowiakiem i Amberem. Na ślepo, nie wiedząc co jest co Piwa Instalatora i Krakowiaka nie szło odróżnić ani po smaku ani po kolorze. Smocza była natomiast ciut jaśniejsza i bardziej goryczkowa.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Related Topics
Collapse
-
Piwo z kalendarza adwentowego
Alk 5%
Kolor złoty
Piana drobnopęcherzykowa trwała
Zapach słodowo chmielowy lekko „skunowaty”
Wysycenie wysokie
Smak słodowy zrównoważony adekwatna goryczką
Przyzwoity lager...1 Photo-
Channel: Niemcy
-
-
Klasyczne piwo białe na dobrym poziomie, kolor złocisty, mętne , niefiltrowane, ładna drobna piana ( utrzymuje się dość długo), zapach owocowy, nuty cytrusowe (dodatek skórki pomarańczowej),orzeźwiające, goryczka średnia ( IBU 15 - wystarczające dla tego piwa ), zaostrzony smak ( dodatek...
-
Channel: Ukraina
2023-01-26, 12:29 -
-
Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
-
Channel: Czechy
-
-
wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
-
Channel: Podkarpackie
2020-08-07, 20:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment