Relakspol, Piwo Instalatora

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • smrtan
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.03
    • 229

tak się naiwnie zapytam... skąd je wytrzasnąłeś?
    Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!

W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan

Mój browar domowy
    Etykiety moich piw domowych

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19317

kupił już jakiś czas temu. parę dni temu też otworzyłem taką zakamuflowaną przez kolegę butelkę. piwo naprawdę niezłe...

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2737

Faktycznie piwo kupiłem tuż przed wyjazdem na zlot do Zwierzyńca. Ostatnią butelkę wypiłem 14 listopada

Przedostatnią butelkę wypiłem z kumplem, porównując ją z Krakowiakiem i Amberem. Na ślepo, nie wiedząc co jest co Piwa Instalatora i Krakowiaka nie szło odróżnić ani po smaku ani po kolorze. Smocza była natomiast ciut jaśniejsza i bardziej goryczkowa.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

Related Topics

Collapse

• iron
          Landgang, Helle Aufregung
          iron
          Piwo z kalendarza adwentowego

Alk 5%

Kolor złoty
          Piana drobnopęcherzykowa trwała
          Zapach słodowo chmielowy lekko „skunowaty”
          Wysycenie wysokie
          Smak słodowy zrównoważony adekwatna goryczką

Przyzwoity lager...
          2024-12-09, 23:51
        • Viktor
          Prawda, Lviv Blanche
          Viktor
          Klasyczne piwo białe na dobrym poziomie, kolor złocisty, mętne , niefiltrowane, ładna drobna piana ( utrzymuje się dość długo), zapach owocowy, nuty cytrusowe (dodatek skórki pomarańczowej),orzeźwiające, goryczka średnia ( IBU 15 - wystarczające dla tego piwa ), zaostrzony smak ( dodatek...
          2023-01-26, 12:29
        • dadek
          Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
          dadek
          Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
          2022-09-29, 02:56
        • ART
          Piwo roku 2007 - piwa do sprawdzenia - weryfikacja listy - do 9. stycznia 2008!
          ART
          wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006

Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...
          2007-12-27, 16:29
        • Prusak
          Rzeszów, Berka Joselewicza 6, Piwa Świata
          Prusak
          Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
          2020-08-07, 20:53
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...