Płock Minibrowar, Krakowskie Jasne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 15003

Najlepsze z nowej czwórki jaka nabyłem choć oceniając teraz nota byłaby mniejsza. Wszystkie piwa maja lekko słodkawy posmak bynajmniej nie słodowy
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• dryx
      † 1966-2017 Piwosz w Raju
      • 2002.04
      • 1735

Piwo niestety nie zachwyciło. Lekko kwaskowate, jakby trochę nadpsute.
      Piana minimalna.
      Ale myślę, ze to wina wyszynku. Pub przy hotelu jest już nieczynny od jakiegoś czasu. Piwo jest dostępne jedynie w maleńkiej kawiarni w hotelu, raptem 3 stoliki w ciasnym pomieszczeniu. Były problemy z nalaniem do szklanki; kiedy ktoś zamówił ostatnio to piwo ?
      Generalnie bardzo kiepsko, do tego szkło no name, brak wafli.
      Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • heckler
        Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
        heckler
        Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
        2023-09-12, 08:52
      • pebejot
        Serbia, Novi Sad, Futoški 93b, Zbir Pivara
        pebejot
        Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
        Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
        Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
        2025-04-24, 12:33
      • ART
        Wielkie uaktualnienie 2015 - Płock Minibrowar, Płock ul. Jachowicza 38
        ART
        Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
        2014-12-18, 23:45
      • becik
        Płock, Tumska 13, Browar&Restauracja Tumska13 [zamknięte]
        becik
        Browar położony ok 5 minut od browaru w Hotelu Płock i niecałe 10 od Tumskiego na płockim deptaku.
        Wystrój nowoczesny, warzelnia widoczna dopiero przy barze, a nie zaraz na wejściu.
        menu nie przeglądałem gdyż byłem po posiłku w Tumskim.
        Na kranach 4 piwa, Pszeniczme,...
        2019-07-08, 21:54
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...