pierwszy raz naknąłem się na to piwo Strzelca, mialem pewne obiekcje znając innego jasnego pełnego ze Strzelca
nabyte w Częstochowskiej Żabce
opakowanie: puszka (niestety), 0,5l; 12,2 extraktu, 6,2 alkoholu
zapach: lekko ostry jak się zaciągniemy
piana: ładna na początku, chwile później zostaje po niej cienka pływająca po środku pajęczynka. Bąbelki za szybko uciekają
smak: całkiem przyjemne piwko, twarda goryczka, na początku mile mnie zaskoczyło,
później zacząłem dosmakowywać się jednak czegoś dziwnego, czego niestety nie potrafię określić (jestem jeszcze niedokształcony
) było to raczej nieprzyjemne doznanie
może mnie ktoś oświeci?
ocena: tak na mój gust 3,5.
jestem na razie przy połowie, więc jak się domyślę czegoś nowego albo zmienię zdanie, to zaraz zamieszczę
nabyte w Częstochowskiej Żabce

opakowanie: puszka (niestety), 0,5l; 12,2 extraktu, 6,2 alkoholu
zapach: lekko ostry jak się zaciągniemy
piana: ładna na początku, chwile później zostaje po niej cienka pływająca po środku pajęczynka. Bąbelki za szybko uciekają
smak: całkiem przyjemne piwko, twarda goryczka, na początku mile mnie zaskoczyło,
później zacząłem dosmakowywać się jednak czegoś dziwnego, czego niestety nie potrafię określić (jestem jeszcze niedokształcony
) było to raczej nieprzyjemne doznaniemoże mnie ktoś oświeci?
ocena: tak na mój gust 3,5.
jestem na razie przy połowie, więc jak się domyślę czegoś nowego albo zmienię zdanie, to zaraz zamieszczę
(golonki jadlem lepsze), a pani była tak miła, że podarował mi szklaneczkę z firmowym nadrukiem
Taka receptura. Pewnie do grzańca kupują Rybnik bo tani, a konsumenci reklam niczego się nie domyślą. Na moją prośbę kelnerka poszła spytać szefa, czy może mi zaserwować normalnego Fulla, bo sama raczej była raczej niegatywnie nastawiona do tego pomysłu. Co za kraj
Comment