Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Zamkowy, Mastne Brackie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 37%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• HaJni
    Szkło Browaru Zamkowego z Cieszyna.
    HaJni
    W kolekcji szkiełek z Browaru Zamkowego w Cieszynie, dedykowanych do konkretnego piwa, posiadam: Brackie Mastne, Porter na 170lecie, Bracki Koźlak, Brackie Pale Ale, Bracki Grand Champion, Bracki Rauch Bock, Brackie Imperial IPA, Dubbel Cieszyński, Fruit Wheat, Rye Wine. Część z tych szkiełek...
    2020-02-24, 17:09
  • Warzywo
    Nadchodzi koniec Brackiego?
    Warzywo
    Piwo warzone w Cieszynie, zniknęło z rynku warszawskiego ale nie to skłania mnie do, dla mnie, ponurej refleksji - nadchodzi koniec Brackiego z Cieszyna.
    Byłem na feriach w Ustroniu, odwiedziłem też Cieszyn i Wisłę.
    Zmiany, które zaobserwowałem to dodawanie w lokalach do nalewaka...
    2018-01-22, 12:26
  • Żywiec
    2009.10.02-03 - Cieszyn, I Bracka Jesień i Bracka Giełda Birofiliów
    Żywiec
    Mam przyjemność ogłosić w imieniu organizatorów (Piwiarnia Żywiecka, Bracki Browar Zamkowy w Cieszynie, Browamator) termin i program zapowiadanej w Żywcu imprezy dla birofilów, piwowarów domowych i miłośników piw cieszyńskich.

Osoby zainteresowane udziałem w imprezie proszone...
    2009-08-12, 14:36
  • Żywiec
    Cieszyn, Brackie Belgijskie Pale Ale - przygotowania
    Żywiec
    cytat: Heineken Heiport

Szanowni Milosnicy Piwa, Grand Champion 2010 uwarzony!

19. października br. Dorota Chrapek zakończyła warzenie Grand Championa 2010 w Brackim Browarze Zamkowym w Cieszynie.
    Od wczoraj pięć warek, czyli w sumie 800 hl Brackiego Belgijskiego...
    2010-10-21, 14:23
  • Żywiec
    2013.09.06-07 - Cieszyn, V Bracka Jesień
    Żywiec
    BRACKA JESIEŃ 2013!

Zapraszamy wszystkich miłośników dobrego piwa, piwowarów domowych, rzemieślniczych i przemysłowych, kolekcjonerów akcesoriów piwnych w dniach 6-7 września (piątek-sobota) do Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie na piątą edycję imprezy Bracka Jesień....
    2013-07-31, 18:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...