Manacas, Manacas Clara

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kloss
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 2526

Manacas, Manacas Clara

Manacas Clara.350 ml,3,5%alc vol.Piwo jasne pełne.Z uzyskanych informacji wynika,że to piwo dla Kubańczyków.Miałem pecha bo sprzedali mi to piwo prosto z lodówki i od razu otworzyli.W środku była lodowa kaszka i musiałem poczekać aż się stopi.Skutkiem było mizerne zgazowanie.Generalnie gorzkawe i słabe.Koloru i piany nie ocenię bo piłem z butelki.

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Extract, Lodowa Piwnica
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-02-23, 10:02
  • SwinskiRyjek
    Bobik słodowany
    SwinskiRyjek
    Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.

To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...
    2025-02-13, 19:23
  • dadek
    Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
    2021-02-23, 02:58
  • dadek
    Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
    dadek
    24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
    2020-03-13, 04:58
  • Blackbeard
    Beskydský pivovárek Ostravice, Washington
    Blackbeard
    Ekstrakt: nie podano. Alkohol: 6,3 %.
    India Pale Ale

Kolor: Ciemny pomarańcz, widoczne lekkie zmętnienie.
    Piana: Biała, niemal wyłącznie drobnopęcherzykowa. Nie imponuje nawet bezpośrednio po przelaniu piwa do szkła, w przeciągu kilkudziesięciu sekund redukuje się...
    2019-12-26, 18:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...