Aujan Industries Co., Barbican Strawberry

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 15003

Aujan Industries Co., Barbican Strawberry

Smak truskawki
    Piana znika zaraz po nalaniu, kolor dość piwny,w smaku oczywiście truskawkowy smaczek e słodowym posmakiem, zbyt mocno nagazowane, zdecydowanie lepsze po odstaniu w szklance.
    Browar w Damman, jak to sie prezentuje każdy widzi
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• becik
    Aujan Industries Est., Barbican Strawberry
    becik
    Kolejne smakowe piwo b/a, tym razem truskaweczki, oprócz opisanych we wcześniej odmianach elementów to tu smak truskawek jest dla mnie zbyt słodki, chyba dodano zbyt duzo przejrzałych owoców, co nie znaczy, że nie mozna smiało po smaczek sięgnąć....
    2007-09-03, 18:13
  • becik
    Aujan Industries Est., Barbican Apple
    becik
    Ostatni juz produkt z Dubaju - Barbican Apple, smak zielonego kwaskowatego jabłuszka podszedł mi w swoim smaku, dodtakowym atutem jest fakt, że nie wyczuwałem tu żadnej chemii, średni koszt w Syrii ok 50SP czyli 1 $, najtanej były Brabicany do dostania w Aleppo gdyz po 35 SP...
    2007-09-03, 18:30
  • becik
    Aujan Industries Co., Barbican Apple
    becik
    browar w miejscowości Dammam

kolor - złocisty
    piana - obfita zaraz po nalaniu, szybciutko jednak opadła, nie osadza się na szkle
    zapach - świeżutkiego zielonego jabłuszka
    smak - delikatny, dobrze zharmonizowany jabłkowy posmak w lekka goryczka i słodowym...
    2011-08-30, 17:38
  • becik
    Aujan Industries Est., Barbican Malt
    becik
    Browar, a raczej wytwórnia napojów słodowych w Dubaju.
    Zielona butelka z firmowym kapslem twist-off. Dosknały image zewnętrzny, do zakupionia w Syrii i Jordanii.
    Klasyczne piwo b/a, jak i inne pite z butelki wiec opis pobiezny, w smaku doć gorzkawe, przypominajace naszego Lecha b/a....
    2007-09-03, 18:03
  • becik
    Aujan Industries Est., Barbican Pineapple
    becik
    Smak ananasowy połaczony ze słodowym posmakiem daje jak dla mnie doskonałe połączenie, orzeźwia, lekka słodkawośc wymieszana z goryczką, piłem ten smak najczęsciej oprócz cytrynki...
    2007-09-03, 18:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...