Harbin Beer, Harbin 12

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopernoker
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.10
    • 28

Harbin Beer, Harbin 12

Piwo zakupione i w Harbinie w pn - wsch części Chin. Najlepsze jakie piłem podczas mojego pobytu w Państwie Środka. podobną opinię mają również osoby które mi towarzyszyły. Dobremu smakowi towarzyszył również ładny wygląd. fajnie wyglądająca etykieta i karbowana butelka. Polecam
    Attached Files
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10880

Browar jest znany jest to Harbin Beer Company grupy Anheuser-Busch.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• wpadzio
      Harbin Beer, Harbin Beer 10,5
      wpadzio
      Należący do koncernu AB InBev Harbin Beer Company (哈尔滨啤酒集团) to najstarszy browar w Chinach. Ciekawostką jest, że został założony przez... Polaka. Jan Wróblewski, pochodzący z Tarczyna był politycznym wygnańcem, a browar uruchomił w roku 1900 na potrzeby rosyjskich robotników...
      2016-06-02, 20:36
    • ART
      Ljubljana, Poljanska cesta 22c, San Francisco
      ART
      Polecane miejsce w kontekście kraftów, ale mnie nie przekonało. Zdawało mi się że panuje tu dziwna polityka cenowa. Chciałem napisać że ceny wyższe niż gdzie indziej, ale się jakoś na tym zafiksowałem w pamięci - po ponownym spojrzeniu na menu jednak mozna tam było wypić piwo w normalnych...
      2023-09-17, 11:32
    • G-R-E-G
      [S] refraktometr,chłodnica karbowana, siatka 200µm, kapslownica,suszarka, balingomie
      G-R-E-G
      Witam. Mam na sprzedaż parę części z likwidowanego browaru domowego. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki PP lub kurierem.
      A najlepiej widziany odbiór osobisty w Zielonce k/ Warszawy. Fotki możliwe na PW.

Poniżej lista rzeczy z cenami:
      1) Chłodnica karbowana...
      2016-12-18, 17:06
    • zasada
      [SPRZEDAM} Zestaw zacierno-warzelny (Lidl, zawór, mieszadło, emalia, chlodnica)
      zasada
      Pozbywam się zestawu, który towarzyszył mi plus minus od początku przygody z piwowarstwem domowym, tj od połowy 2013 roku. Całość 500 złych, poszczególne elementy wycenione poniżej.

W skład zestawu wchodzą:
      • kociołek elektryczny Lidl LCD z rozwierconą dziurką i skręconym zaworem kulowym
      ...
      2021-04-06, 13:43
    • derfin
      podpięcie chłodnicy pod kran
      derfin
      Witam
      Mam obecnie problem z podłączeniem chłodnicy z nierdzewki karbowanej pod kran taki jak widać na obrazku. Jak to zrobić, żeby nie ciekła woda ani z kranu ani z przyłącza na rurce? I oczywiście był między nimi jakiś wąż. W tej chwili na rurce jest stare rozwiązanie, z którego...
      2020-01-23, 20:31
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...