Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Harbin Beer, Harbin 12

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    Ljubljana, Poljanska cesta 22c, San Francisco
    ART
    Polecane miejsce w kontekście kraftów, ale mnie nie przekonało. Zdawało mi się że panuje tu dziwna polityka cenowa. Chciałem napisać że ceny wyższe niż gdzie indziej, ale się jakoś na tym zafiksowałem w pamięci - po ponownym spojrzeniu na menu jednak mozna tam było wypić piwo w normalnych...
    2023-09-17, 10:32
  • wpadzio
    Harbin Beer, Harbin Beer 10,5
    wpadzio
    Należący do koncernu AB InBev Harbin Beer Company (哈尔滨啤酒集团) to najstarszy browar w Chinach. Ciekawostką jest, że został założony przez... Polaka. Jan Wróblewski, pochodzący z Tarczyna był politycznym wygnańcem, a browar uruchomił w roku 1900 na potrzeby rosyjskich robotników...
    2016-06-02, 19:36
  • G-R-E-G
    [S] refraktometr,chłodnica karbowana, siatka 200µm, kapslownica,suszarka, balingomie
    G-R-E-G
    Witam. Mam na sprzedaż parę części z likwidowanego browaru domowego. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki PP lub kurierem.
    A najlepiej widziany odbiór osobisty w Zielonce k/ Warszawy. Fotki możliwe na PW.

Poniżej lista rzeczy z cenami:
    1) Chłodnica karbowana...
    2016-12-18, 16:06
  • zasada
    [SPRZEDAM} Zestaw zacierno-warzelny (Lidl, zawór, mieszadło, emalia, chlodnica)
    zasada
    Pozbywam się zestawu, który towarzyszył mi plus minus od początku przygody z piwowarstwem domowym, tj od połowy 2013 roku. Całość 500 złych, poszczególne elementy wycenione poniżej.

W skład zestawu wchodzą:
    • kociołek elektryczny Lidl LCD z rozwierconą dziurką i skręconym zaworem kulowym
    ...
    2021-04-06, 12:43
  • derfin
    podpięcie chłodnicy pod kran
    derfin
    Witam
    Mam obecnie problem z podłączeniem chłodnicy z nierdzewki karbowanej pod kran taki jak widać na obrazku. Jak to zrobić, żeby nie ciekła woda ani z kranu ani z przyłącza na rurce? I oczywiście był między nimi jakiś wąż. W tej chwili na rurce jest stare rozwiązanie, z którego...
    2020-01-23, 19:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...