Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Belveder, Švejk

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Ul. Hetmana Vadima 6, Brovarnia Cosmopolite.
    bastion
    Wielkie przeszklone gmachy świadczą niechybnie, że miejsce przeznaczone jest dla celów biznesowo - handlowych. W takim otoczeniu, mieści się browar restauracyjny Cosmopolite. Generalnie nazwa tego kombinatu brzmi: Mercure Kyiv Congress Hall. Moloch z wielkim centrum handlowym.
    Nie powiem,...
    2021-07-26, 20:48
  • heckler
    Lipník nad Bečvou, B. Němcové 1574, HELFbar
    heckler
    Na skraju miasteczka w środku kompleksu rekreacyjnego od niedawna działa firmowa restauracja browaru Helf. W sezonie zapewne są tam tłumy, ale we wrześniowe popołudnie było cicho i spokojnie. Paru chłopaków biegało po boisku, ktoś na korcie grał w tenisa, ale główna atrakcja, czyli basen...
    2020-09-22, 07:39
  • otvirak
    nowa książka "Szwejk wyobrażony/Svejk ztvarneny"
    otvirak
    Miło mi poinformować P.T. K.K. (Kolegów Kolekcjonerów) , że ukazała się książka o Szwejku, widzianym głównie przez pryzmat podstawek, kapsli, etykiet otwieraczy etc., których Dobry Wojak jest głównym bohaterem. Tytuł: "Szwejk wyobrażony, czyli anabasis drogami popkultury/Svejk...
    2016-07-15, 07:59
  • darekd
    Belveder, Belveder 14%
    darekd
    Szumawsky browarek pod granicą z Bawarią.
    http://www.hotelbelveder.cz/belveder/pivovar.asp

Ja piłem to piwo w Pradze, chyba to ich sezonowy produkt, ale nie jestem pewien

Ekstr. 14%

Aromat - łagodny słód, minimalny chmiel
    Piana - wysoka,...
    2014-11-13, 00:29
  • docent
    Železná Ruda, Belvedérská 189, Minipivovar Belvedér
    docent
    Železná Ruda jest granicznym, górskim miasteczkiem. Sceptycznie podchodziłem do pomysłu otwierania minibrowaru w hotelu - od razu pojawiają się domysły dotyczące profilu (czy też bardziej narodowości) pożądanej klienteli.

Po wyjściu z małej stacyjki są dwie...
    2007-08-16, 15:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...