BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Antoš, Choo Choo
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
14% ekstr., 6,7% alk.
Amerykański chmiel Crystal
Aromat - początkowo wyraźny chmiel z tonami kwaskowo-słodszych owoców i cytrusów, wyraźne też tony słodowe. Trochę miodowe
Piana - średnia, raczej zwarta, trwała z kożuszkiem
Barwa - ciemne złoto...-
Channel: Czechy
-
-
Lager o mocy 5, 2% z browaru, który reklamuje się jako najstarszy działający browar włoski (1846). Biella w Piemoncie.
Kolor blady, jasnożółty, widoczne zmętnienie. Piwo niefiltrowane,
Piana wysoka z czapą, utrzymuje się średnio długo, zostawia nieregularne ślady na szkle....-
Channel: Włochy
-
-
Antek wypuścił ciekawego potworka - Goosberry & Mint Geyser, czyli 10-ka agrest z miętą
. Piwo koloru słomkowego, mętne, aż do bólu.
W smaku dominuje agrest, a ja go lubię
, Mięty natomiast tam nie odnalazłem. Pomimo to piwo mi smakowało, takie kwaskowe, orzeźwiające idealne...
-
Channel: Czechy
2019-07-19, 10:31 -
-
Parametry: E: 12 % wag, Alk: 4, 9 % vol.
Ciekawe.
Hoho, tego się nie spodziewałem po "nowoczesnym" pilsie. W składzie Halleratuer, Lubelski, Simcoe, Sybilla.
Jaki efekt? Goryczka intesywna, ale w zapachu i smaku towarzyszy jej wyraźne masło. Czułem cały czas jakbym...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-21, 23:04 -
-
Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...-
Channel: Szwecja
2024-08-07, 16:46 -
- Loading...
- Koniec listy.