BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Raasted, Hindbærtrippel
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Tak mnie naszlo, bo poczulem sie staro...
30.07.1994, czyli 25 lat temu zmarl Rysiek Riedel. Bylem w sumie gowniarzem, ale pamietam szok, kiedy pojawila sie ta informacja. Starsza siostra katowala Dzem, wiec bylo sie z ich muzyka za pan brat.
Wie ktos z Was moze, kiedy...-
Channel: Przy piwie
-
-
Niefiltrowane i niepasteryzowane, stąd lekka mętność, która mi nie przeszkadzała.
8,2% alk. Koszt podobnie jak inne z tego browaru 6€/0,33 litra.
Piana, drobnoziarnista, gęsta i trwała. W aromacie lekko gruszka, cytrus, coś jeszcze. Mocno estrowe. Goryczka umiarkowana,...-
Channel: Włochy
2023-02-23, 10:55 -
-
Trend przywracania do życia dawno zamkniętych browarów w Czechach ciągle trwa. Ten w Chocni zbudowano w 1850 roku, zakończył warzenie w 1984, nie przetrwała również pracująca tu słodownia. Potem zabudowania wykorzystywały różne firmy, m.in. z branży metalowej, biura i magazyny. Niestety,...-
Channel: Czechy
-
-
Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"
Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Same problemy z tym browarem. Zmienili nazwę – kiedyś Lupulus była marka ich piwa.
https://www.lupulus.be/
Ale do marki „Tripick” się nie przyznają na stronie, a na ecie jako producent występuje Les 3 Fourquets…
A sam browar jest ciekawy, ze względu na zasłużoną...-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.