BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Árainn Mhór, Rua
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Waissburg jest lagerem, przez producenta określanym jako klasyczne niemieckie piwo, którego recepturę opracowano w XV wieku w alpejskich browarach Bawarii. Receptura tego piwa została na nowo opracowana przez piwowarkę należącą do rodziny browarników Sandrę Torrmann specjalnie dla ukraińskiego...-
Channel: Ukraina
2017-07-11, 14:54 -
-
Pytanie skierowane głównie do Sekcji Warszawskiej, ale jeśli byliby chętni spoza - zapraszam serdecznie!
Kolega z pracy organizuje 17. IX. w Rembertowie, na poligonie Paint Ball. Koszt 60,00 zł (pierwsze 100 kulek, kolejne 100 - 12,00 zł). Rozpoczęcie: godzina 10:00. Jedyna okazja ustrzelenia...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Witam, chciałabym zebrać wiadomości na temat nieistniejących browarów z okolic Lwówka Śląskiego. Kolega mnie zaraził birofilstwem. Jak na razie mam kilka butelek z okolic Lwówka, ale zainteresowała mnie historia ostatniego nabytku, czyli butelki z Gryfowa Śląskiego- okazuje się, że były...
-
Channel: Historia
-
-
zaw. alk. 12,0%, but. 0,33 l
przywiezione z Niemiec
Po raz kolejny odwiedzając znany sklepik w Berlinie tym razem zostałem obsłużony przez starszego jegomościa, chyba właściciela, tego samego który trochę mówi po polsku i chętnie gości w swoich progach polskich piwoszy....-
Channel: Niemcy
-
-
Moj ostatni nabytek to kufel Browaru Rossbrau, do obejrzenia na mojej stronie www.slawo.prv.pl w dziale brewery/inne/rossbrau. Czy ktos moze cos wiecej napisac na temat tego browaru?
Przy okazji pytanie o wartosc takiego nabytku? Jak juz pisalem przy okazji tematu HB nie mam jeszcze rozeznania...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.