BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
w ramach potrzeby zebrania swojego życia w jakąś sensowną całość, Cyborg poszukuje eksperta od historii, sztuki, bądź historii sztuki... ekspert powinien znać język polski lub francuski - nie musi być Polakiem... znajomość MS Accessa byłaby dodatkowym atutem
ekspert musiałby...
Jutro wyjeżdżam na 3-tygodniowe wczasy.
Mam pytanie:
Chcecie się bawić w czasie igrzysk olimpijskich w typowanie narodowości medalistów?
Jeśli po powrocie z urlopu będzie ok. 20 chętnych to moę poprowadzić zabawę.
Chętnie poczytam też Waszych propozycji odnośnie...
Koleżanki i Koledzy. Pilnie poszukuje źródeł informacji na temat Michaela Jacksona, autora piwnych przewodników, eksperta od piwa. Do tej pory udało mi się trafić tylko na jego dwie firmowe strony www.berrhunter.com oraz www.realbeer.com. Jeśli macie jakieś inne namiary oraz materiały, które mógłbym...
Rzucił mi się w oczy nowo otwarty przybytek dla miłośników piwa (mnożą się w Poznaniu jednak, a to cieszy) przy ulicy Mickiewicza o nazwie CENTRALA PIWNA.
Po pobieżnych oględzinach - dużo polskich i czeskich piw w przyzwoitych cenach (od 2,10 do 6 złotych), trochę ukraińskich i...