Kauno, Gryčios

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9301

Kauno, Gryčios

Piwo kupione w jednym ze sklepów Wilna.
    Wyprodukowane w browarze Kauno w Kownie "chyba" dla jakiejś sieci Merata.
    9% alk, ekstraktu oczywiście nie podano.
    Piana dość obfita, ale szybko opada.
    Jest w tym piwie coś, czego bardzo nie lubię, tj. tłumiący wszystko inne smak alkoholu.
    Attached Files
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Related Topics

Collapse

• darekd
    ?, Quinas Original
    darekd
    Wyprodukowane dla spółki Domus Capital, która ma siedzibę pod Porto. Jakaś stosunkowa nowość.

Nie wiem gdzie to warzą, w jakiejś fabryce zapewne, ale nawet nie mam perwności czy w Portugalii.

W składzie kukurydza, karmel amoniakalny E150c, alginian glikolu propylenowaego...
    2021-06-24, 00:16
  • bastion
    Ukraina, Czerniowce, Heroiv Majdanu 29, Nasze Piwo II.
    bastion
    W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...
    2021-04-23, 22:10
  • IX1
    Czy to jest podstawka?
    IX1
    Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
    Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
    2025-06-19, 12:42
  • darekd
    Fortuna, Miłosław Jasne Pełne
    darekd
    Chyba nowość na rynku.

Ekstr. 12,5%
    Alk. 5%

Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....
    2025-03-20, 20:40
  • Shedao
    Litwa, Alytus, Vilniaus g. 35, Dzūkų alaus restoranas
    Shedao
    W mieście Alytus (pol. Olita), po drodze do Wilna, znajduje się browar restauracyjny. Elegancki i nietani, nowoczesny. Menu mamy w formie kodu QR na stoliku. Można zamówić deseczkę degustacyjną. Na mojej znalazło się:
    Spakainas (session IPA)
    Cystas (American Pale Lager)
    Razumnas...
    2025-01-07, 14:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...