Isendorfer, Brauartium Red Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ariusz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 484

Isendorfer, Brauartium Red Ale

- Ekstrakt nieznany, alc. vol. 5,0%
    - Kolor: ciemny bursztyn
    - Zapach: slodowy
    - Piana: nawet po 10 minutach od nalanie piana wciaz widoczna
    - Smak: wyczuwalny slod, lekko owocowy, lekka goryczka na koncu

Podsumowanie: Craftbeer, o ktorym nie mozna pisac w superlatywach ale mozna spokojnie wypic.
  • ariusz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 484

Click image for larger version

Name:	20151018_131046.jpg
Views:	1
Size:	47,1 KB
ID:	2058337

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
      dadek
      W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
      2022-10-21, 02:12
    • dadek
      Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
      dadek
      Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
      2025-11-09, 01:19
    • dadek
      Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
      dadek
      Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
      2023-08-23, 00:48
    • dadek
      Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
      dadek
      Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
      2022-10-02, 03:57
    • dadek
      Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
      dadek
      W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
      2023-10-04, 23:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...