Nikl-Bräu, Michala

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Serbia, Belgrad, Radnička 3, Dogma Brewery & Tap Room
    pebejot
    Duży browar z wyszynkiem w industrialnym otoczeniu na dawnych poprzemysłowych terenach z dala od centrum Belgradu.
    Modne miejsce, idealne na odpoczynek z dala od miejskiego zgiełku i atrakcji turystycznych.
    Z centrum najlepiej dojechać tramwajem 12 do przystanku Hipodrom i przejść...
    2025-04-30, 17:36
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • abernacka
    Żukowo, Gdyńska 37, Sklep u Michała
    abernacka
    Szeroki wybór piwa (m.in. piwa Bielkówa, Lwówka, Ciechanowa, Białegostoku (Gloger), Zduńskiej Woli, Tarnowca, Wrocławia, Błonia, Żyrardowa, Olsztyna, Wólki Kosowskiej, Gościszewa, Rumi, i z wielu, wielu innych browarów....).
    Dodatkowo funkcjonuje tutaj rozlew piwa z beczek do butelek...
    2017-06-18, 07:40
  • nonFelix
    2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
    nonFelix
    Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
    2021-09-23, 20:47
  • darekd
    Pinta, Saison z Porzeczkami Grand Prix
    darekd
    ekstrakt: 15,0°Plato
    alkohol: 6,4% obj.

Saison leżakowany z dodatkiem owoców i soku z czerwonej porzeczki. Aromatyczne, delikatnie przyprawowe, wytrawne piwo belgijskie. Leżakowanie z czerwoną porzeczką nadało piwu cierpkości i orzeźwiającej owocowości. Piwo uwarzone wg...
    2021-05-23, 00:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...