Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Lacplesa, Lielvardes Kviesu

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
    pebejot
    Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
    Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
    2023-12-27, 00:28
  • LESNICZYy
    Pinta , Zwycięskie session IPA
    LESNICZYy
    Finalista konkursu w tym stylu , 12% blg i 4.9% alko. Lekkie , cytrusowe , pijalne z umiarkowaną goryczką co stanowi ideał na upały . Otworzone jako starter szybko znikło z IPA glass ....
    2021-06-04, 16:56
  • Kolesław
    Bierbank, Barley Wine
    Kolesław
    Ekstrakt 22 %, alk. 10 %, IBU 35, SRM 22, niepasteryzowane, filtrowane.

Zapach. Ładnie, bogato - taniny, migdały i jeszcze więcej... ale na tyle krótko, że nie zdążyłem tego nazwać i bezpowrotnie znikło. Z czasem kwasek winny wpadający leciutko w octowy . Jeszcze rozpuszczalnik...
    2019-11-29, 20:40
  • wpadzio
    Edge, Juggernaut
    wpadzio
    Amerykanie w Barcelonie, czyli kolejny produkt z Edge Brewing, który trafia na mój degustacyjny stół. Tym razem to potężna (9,2% alkoholu i 103 IBU) podwójna IPA, która swoją premierę miała w 2015 roku. Tradycyjnie szczegółowego składu nie podano na etykiecie.

Barwa bursztynowo-słaboherbaciana,...
    2019-07-25, 13:24
  • dadek
    Topolský, Světlé výčepní 10°
    dadek
    Złotej barwy, lekko zmętnione.
    Piana wysoka na 5 cm, gęsta, oczka drobniuteńkie jedynie przy szkle trochę grubsze. Trzyma się mocno, w trakcie picia pozostaje gruby kożuch i sporo nieregularnych plam na szkle.
    Aromat przyjemny słodowo-chmielowy.
    W smaku to klasyka czeskiej...
    2019-04-03, 02:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...