BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Browar Hajduki-Hajduki Ciemne P-51
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Browar Hajduki, Warka nr 1.
Wszystko zaczęło się od przypływu paru złotych, dzięki czemu mogłem kupić zestawu urządzeń z Browamatora. Od tej chwili czekałem na najbliższy dzień wolny od pracy.
Taki dzień wypadł w środę 6 października 2004 roku. Przyszedłem z nocy z silnym...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Pierwsze piwo od Adama16, jakie mam przyjemność degustować, wytrzymałem ponad przepisowe pół roku od rozlewu (14.09.2005), jak autor zastrzegł na opakowaniu, po którym piwo należy spożyć
Po otwarciu - bardzo małe syknięcie gazu, jak się okazuje - wciąż małe jest nagazowanie,...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
czyżby pierwsza recenzja tej warki w tym dziale???
kolor ciemno bursztynowy, w smaku czuć goryczkowość chmielu
miły, aromatyczny zapach
za to nagazowanie zdradzieckie - po otwarciu butelki spokój, by za chwilę piana w błyskawicznym tempie opanowała swym musem pijącego/degustującego...-
-
-
A więc "nadejszła ta wiekopomna chwila"... aby się przedstawić. Mam na imię Marcin, z piwem jestem zaprzyjaźniony ju od wielu lat, ale jakoś dopiero niedawno trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu drugą już wirtualną rodzinę zaraz po miłośnikach motoryzacji z forum...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Piwowar: Adam16
butelka (bączek) z etykietką i kontrą. warka nr #5 (1.04.2007) - Złota Grzywa
ciemnozłocisty wpadający w pomarańcz kolor, delikatny zapach winny (w stronę jabłka), piana bielusieńka, trwała, nagazowanie jak należy. "Jasne, prawie pszeniczne"...-
-
- Loading...
- Koniec listy.