Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Browar Hajduki-Hajduki Ciemne P-51

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 26%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• strzelczyk76
    Browar Hajduki - Porter Hajduki, warka nr 3
    strzelczyk76
    Pierwsze piwo od Adama16, jakie mam przyjemność degustować, wytrzymałem ponad przepisowe pół roku od rozlewu (14.09.2005), jak autor zastrzegł na opakowaniu, po którym piwo należy spożyć

Po otwarciu - bardzo małe syknięcie gazu, jak się okazuje - wciąż małe jest nagazowanie,...
    2006-05-06, 22:51
  • cyborg_marcel
    Browar Hajduki, nr 1 - Hajduki Real Ale
    cyborg_marcel
    czyżby pierwsza recenzja tej warki w tym dziale???

kolor ciemno bursztynowy, w smaku czuć goryczkowość chmielu
    miły, aromatyczny zapach
    za to nagazowanie zdradzieckie - po otwarciu butelki spokój, by za chwilę piana w błyskawicznym tempie opanowała swym musem pijącego/degustującego...
    2005-04-19, 17:53
  • adam16
    Browar Hajduki, czyli próby warzenia czynione przez Adama XVI-go Śląskiego...
    adam16
    Browar Hajduki, Warka nr 1.
    Wszystko zaczęło się od przypływu paru złotych, dzięki czemu mogłem kupić zestawu urządzeń z Browamatora. Od tej chwili czekałem na najbliższy dzień wolny od pracy.
    Taki dzień wypadł w środę 6 października 2004 roku. Przyszedłem z nocy z silnym...
    2004-10-12, 10:21
  • buniek
    Pierwsza warka Buńka!
    buniek
    Nadejszła wiekopomna chwiła!
    Zestaw super start od Browamatora w końcu do mnie dotarł. Plan wykonania pierwszej warki zostal już ułożony, więc na pierwszy ogień idzie zestaw od Browamatora Alt wersja nieśrutowana. Doszedłem do wniosku, że zakosztuję słodyczy śrutowania metodą...
    2005-12-13, 09:12
  • ploomy
    Witać
    ploomy
    A więc "nadejszła ta wiekopomna chwila"... aby się przedstawić. Mam na imię Marcin, z piwem jestem zaprzyjaźniony ju od wielu lat, ale jakoś dopiero niedawno trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu drugą już wirtualną rodzinę zaraz po miłośnikach motoryzacji z forum...
    2010-08-25, 20:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...