BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Browar Hajduki, nr 1 - Hajduki Real Ale
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Z końcem roku w Wielkopolskim Kole rozpoczął działalność browar restauracyjny.
Browar "Beefteka Browar Koło" zlokalizowany jest w pobliżu centrum, półtora kilometra od dworca kolejowego.
Lokal mieści się w budynku handlowo-usługowym na dolnym poziomie, dość zakamuflowany...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
"Doradą z musem kucharze usiłowali podbić serca jury"
Bili się nie o złotą patelnię, a o prestiż. Dziesięciu najlepszych kucharzy z najbardziej uznanych restauracji zmierzyło się w konkursie na "Wielkopolskiego Kucharza Roku".
...-
Channel: Kulinaria
2006-09-20, 07:18 -
-
Browar Hajduki, Warka nr 1.
Wszystko zaczęło się od przypływu paru złotych, dzięki czemu mogłem kupić zestawu urządzeń z Browamatora. Od tej chwili czekałem na najbliższy dzień wolny od pracy.
Taki dzień wypadł w środę 6 października 2004 roku. Przyszedłem z nocy z silnym...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Warka #2 hajduckiego browaru
Przyjemny ciemniaczek chociaż wydaje mi się,że jest troszkę za dużo winnych posmaków(podobno tak jest z piwami z gotowców).Ale nie sa one zbyt natarczywe.
Niestety piana prawie zerowa.
Zapach ładny niezbyt intensywny.
Kolorprawie...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Pierwsze piwo od Adama16, jakie mam przyjemność degustować, wytrzymałem ponad przepisowe pół roku od rozlewu (14.09.2005), jak autor zastrzegł na opakowaniu, po którym piwo należy spożyć
Po otwarciu - bardzo małe syknięcie gazu, jak się okazuje - wciąż małe jest nagazowanie,...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
- Loading...
- Koniec listy.