BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Pozwoliłem sobie opróżnić dwie malutkie buteleczki (od Titusa i Shlagiego). Oto wrażenia:
Nagazowanie b.duże, aż fukło głośno przy otwieraniu. Zresztą w obu wersjach czuć to wyraźnie na języku w czasie picia. O dziwo Shlangiego wygazowała się szybciej...
Kolor miedziano-złoty....
Butelka 0,33l. Alkohol?, ekstrakt? Kolor ciemny, mocno herbaciany, piwo klarowne. Bardzo ładnie prezentowało się w kuflu. Piana beżowa, bardzo obfita i doskonale utrzymująca się. Niejednorodna i postrzępiona jak na belgijskich piwach. Zapach to kombinacja nut suszonych owoców, ciut chmielu i...
finalizujemy ów projekt z naszym logo i w związku z tym proszę o zgłoszenia na PW w jakim kolorze i rozmiarze sobie życzycie. co do kosztów jak i szczegółów technicznych proszę pytać ergie-go, ale myślę, że koszt zamknie się ceną 20 zł.
parokrotnie padła taka propozycja (nie powiem z czyjej strony) na spotkaniach krakowskich i mimo, że słabo wierzę (słabej wiary jestem gość) w powodzenie tego przedsięwzięcia to chciałbym spytać drogich forumowiczów jakie miało ono by być - tzn jak w tytule.
...no i...