Od kogo dostałem piwo na zlocie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3281

Po co spać 12 godzin? Wiesz ile piwa mógłbyś wypić w tym czasie?
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

To, co wypiłem przed pójściem spać, na jakiś czas mi wystarczy.

Comment

• woosaa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.07
        • 1557

Odświeżam temat.Piwko ze zlotu."Goła" butelka z numerami na kapslu:34 na górze i 2 na dole kapsla.Czy to może wyrób Sety?
        mb WOS

Comment

Related Topics

Collapse

• waclaw67
          Identyfikacja podstawki
          waclaw67
          Dostałem wczoraj na BERWEEKi i żeby mnie ktoś krajał nie pamiętam od kogo
          Czy ktoś z Kolegów pomoże w identyfikacji...
          2019-05-26, 16:51
        • bastion
          Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
          bastion
          Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
          Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
          2025-03-25, 22:19
        • dadek
          Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
          dadek
          Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
          2025-02-12, 03:28
        • dadek
          Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
          dadek
          Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
          2025-01-28, 02:04
        • dadek
          Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
          dadek
          Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
          2025-01-12, 19:42
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...